| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Sony Ericsson S500 u Tehnologija i Tehnika forumu; Sta mislite o tom mobitelu,razmisljam ga kupit pa me zanima sta mislite o tom mobitelu.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-08 Lokacija: Rijeka
Poruka: 125
![]() | Sta mislite o tom mobitelu,razmisljam ga kupit pa me zanima sta mislite o tom mobitelu. ![]()
__________________ http://www.geocities.com/danijeldrpic/armada.jpg |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Sony Ericsson S500 lijepo izgleda, inače ništa posebno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-07-08 Lokacija: Osijek Godina: 31
Poruka: 622
![]() ![]() | Re: Sony Ericsson S500 Nije loš, no ima jednu manu. Bolje reći svi njihovi klizni modeli, puca im tipke na tipkovnici. BDW ja imam w580i pa znam za to
__________________ I'm all out of love, I'm so lost without you I know you were right, We're leaving for so long I'm all out of love, What am I without you It can't be too late, To say that I was so wrong... |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Sony Ericsson S500 Dali jakno pukne tipkovnica ili se ipak da koristit.
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-07-08 Lokacija: Osijek Godina: 31
Poruka: 622
![]() ![]() | Re: Sony Ericsson S500 Da se koristiti, meni je pukla nakon 3 mjeseca jedna tipka. Onako pukne po pola tipke, dakle na sredini. Kad ti pukne dok je pod garancijom dobiješ novu bez problema, očito je svjestan za to SonyEricsson, samo neznam zašto to nije otklono odma kad se to počelo pokazivati na S500 pošto je on izašao prije.
__________________ I'm all out of love, I'm so lost without you I know you were right, We're leaving for so long I'm all out of love, What am I without you It can't be too late, To say that I was so wrong... |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Sony Ericsson S500 hvala,razmisljam ga kupit jer mobitel i nije bas skup a ima mi sve potrebno.
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-08 Lokacija: zgb
Poruka: 1
![]() | Re: Sony Ericsson S500 zna li netko kako se mogu promijenit ovi svjetlosni efekti sa strane? za svaku temu koju stavim mi je ono bzvz svjetloplavo svjetlo,osim za jednu na kojoj je tamnoplavo al je tema glupa.. jel se to uopce moze ili moram trpit to svjetlo? inace,imam mob tjedan dana,pipkam ga ko da je od secera ali su tipke popucale ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sony Ericsson S500 ma da tipke su dosta nekvalitetne, ima ga moja stara, pukle joj dvije tipke nakon 3-4 mjeseca premda pise jako malo poruke...
__________________ Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena.. Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:57.