| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Sony Ericsson slušalice u Tehnologija i Tehnika forumu; Dajte mi ljudi recite šta da radim....planiram kupit slušalice za w200i ali ne mogu nać...Točnije našo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 7
![]() | Sony Ericsson slušalice Dajte mi ljudi recite šta da radim....planiram kupit slušalice za w200i ali ne mogu nać...Točnije našo sam u Sony centru hpm-70 za 265 kuna a čovjek koji radi u Sisku kaže da ih prodaje za 99 kuna. Sad me zanima dal su te original jer se dosta ljudi žalilo da kad su kupili slušalice po manjoj cijeni da je kvaliteta zvuka bila slaba ili nikakva...pomoć...thx |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 281
![]() | Re: Sony Ericsson slušalice Ja sam več 3-4 puta kupio nove slušalice hpm-70 u importane centru.Koštale su 150kn (prije 120kn) i odlične su.Zamijeniš si one sony-eve (tihe) s nekim običnima (ja imam phillipsove za 40 kn), uljučiš MEGA BASS na mobu i imaš bolji zvuk nego na ipodu.Barem je tako kod mene na w810i ![]()
__________________ One door closes,another door closes and now your boxed in -----End of the line---- by Devildriver |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:20.