| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi sony erricson k750i igrice u Tehnologija i Tehnika forumu; Opet ja ovak.Skinem igricu u rar formatu.Kad otvorim rar nikad nije samo jedan file nego vise njih i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-12-06 Godina: 37
Poruka: 5
![]() | sony erricson k750i igrice Opet ja ovak.Skinem igricu u rar formatu.Kad otvorim rar nikad nije samo jedan file nego vise njih i kad ih pokusam sve prebaciti u mob nece raditi.Ima li kakav postupak za upisivanje.Ako skidam preko wap radi,ali mene zanima postupak bez neta nego rucno.Ako mi tko moze pomoci bio bih zahvalan |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-12-06
Poruka: 12
![]() | Re: sony erricson k750i igrice Citat:
153 Java Games for Sony Ericsson k750i RapidShare: 1-Click Webhosting | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 540
![]() ![]() | Re: sony erricson k750i igrice evo par linkova gdje se mogu naći igrice, melodije, filmići, fotke... za sonny ali i za druge mobače ![]() Download Free Mobile Phone Games & Java Games for Mobiles - Nokia, Sprint & Motorola Cell Phones www.mobilepark.eu Free cell phone and mobile wallpapers Free Ringtones - Cool! - Download Free Polyphonic and Monophonic Ringtones |
| | |
![]() |
| Tagovi: igrice za mobitel, k750i, sony erricson |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:26.