| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Sony K610i dekodiranje u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav Svima Molio bih pomoć.Dobio sam SonyK610i kodiran na 098, i zadnjih 2 mjeseca tražim servis koji bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-10-06
Poruka: 48
![]() | Sony K610i dekodiranje Pozdrav Svima Molio bih pomoć.Dobio sam SonyK610i kodiran na 098, i zadnjih 2 mjeseca tražim servis koji bi ga mogao prekodirati na 091. Nažalost, svi mi kažu da je to još nemoguće(nema software-a??) Ako itko zna gdje ili tko to može, bio bih jako zahvalan na informaciji. Zahvaljujem unaprijed |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-09-06
Poruka: 2
![]() | Banana kolega što kažu Imao sam sličan problem prije koji dan, K610i na VIP mreži. U vipu ga dekodiraju za nekih 480 kn, a sa strane još uvjek ništa. Treba čekati ili mjenjaj telefon. Pitanje da nije slučajno crbene boje? Izvini za ono "crbene". Nego, interesira me jeli crvene boje? Možda bi ti odgovarala zamjena? Zadnji Uredio daidza : 06-03-07 u 20:16. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | u jednom od naših informatičkih časopisa u predprošlom broju je izašao program za dekodiranje....nisam ga uspio isprobati jer nemam ni jedan lockan mob na nekoj mreži....
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | taj softwear se skida s neta free....htio sam malo detaljnije pogledati, ali nisam imao baš nešto vremena...fora je naravno ako se tako nešto radi na kompu, komp šljaka, ali gubi garanciju.......a danas se generalno vrlo često događa čak na ultra novim i kvalitetnim serijama telefona da se pojave posebno softwearske greške i onda bude problem, ako nema garancije
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
![]() |
| Tagovi: dekodiranje, k610, sony |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:34.

Svi smo mi MASS SARR