| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi spajanje samsunga d500 na racunalo u Tehnologija i Tehnika forumu; Molim ako ima neko da mi pomogne i objasni kako da spojim samsung d 500 sa racunarom...Imam USB data ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Molim ako ima neko da mi pomogne i objasni kako da spojim samsung d 500 sa racunarom...Imam USB data cable i instalirao sam potrebne programe ali kad zelim da udjem recimo u Image Editor ili u PIM & File Manager tamo mi stoji da je telefon off line...a na racunaru mi pokazuje da je on line.....ako neko zna ili je imao slican problem molio bih za pomoc....Unaprijed hvala ! |
|
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,590
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Možda mobitel ima proceduru kojom dopušta spajanje sa saobom, potraži connections ili nešto slično u menuima mobitela.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator | bok, koje programe koristis ubudue pazi kako stavljas ime teme Evo ti link Easy Studio ti ima 50 MB a imaš i PC sync za blutooth http://europe.samsungmobile.com/eng/..._name=SGH-D500
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 17-11-05 u 13:25. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-05 Lokacija: zg-opt
Poruka: 237
![]() | u PIMS-u moras namjestit PORT, kojeg naravno mozes pogledat u device manageru. se spajas sa BT, USB ili IR? uglavnom vidim da imas PIMS, pa nemoj onda down-at sto ti je kristijan dao. obicno samsung mobiteli malo zezaju sto se tice spajanja s ostalim uredjajima/kompom. ako te vise nesto zanima u vezi samsunga i d500, evo ti link na forum http://cafe.mobil.hr/index.php na kojem sam ja moderator za samsung podforum, pa mozes procitat sto te zanima, postaj nove teme, ljudi ce ti rado pomoc i dosta se forum drzi profesionalan. pozdraVW |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| koristim USB cable i vec imam ove programe za koje mi je Kristijan dao link....Problem je u tome sto i dalje na monitoru racunara pokazuje da je tell prikljucen a kad zelim da obradim sliku u jednom od ovih programa ili ubacim melodiju...u istim tim programima mi pokazuje da je telefon off line...Hvala |
|
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-05 Lokacija: zg-opt
Poruka: 237
![]() | probaj update-at windowse, to isto zna zahebavat. nadam se imas Xp sp2?! jesi instalirao sve potrebne drivere? jesi down-ao i ostale programe sa samsungove stranice i inslairao u komp? mislim da ti trebaju i oni... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-06
Poruka: 2
![]() | Blokada...samsung D500 Pozdrav vam.. Tek sam se registrirala,pa neznam hoće li ovo uopće itko vidjeti,mislim ovu poruku.. Imam problem sa svojim Samsung D500,skinula sam neke slike sa pc-a na mob. I sada nemogu ući u opciju"skinute slike"da ih pogledam,memorija nije puna,sve štima ali čim klinem na tu opciju mobitel blokira i isključi se!? Što da radim,u čemu je problem? ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: spajanje samsunga d500 na racunalo problem je vjerojatno u memorijskoj kartici ako si na nju stavljala slike. meni se to događalo rijetko na nokiji 6600 ali ne sa slikama nego sa nekompatibilnim aplikacijama... bilo bi ok da posjetiš servis...
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
![]() |
| Tagovi: racunalo, samsung, samsung d500, spajanje mobitela |
« Pocket DVD Studio 4.0
|
kamera »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:21.