| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato u Tehnologija i Tehnika forumu; dobro Vip je Tomato ali što se od ovoga svega stvarno najviše isplati T-Mobile ima 2milijuna korisnika, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-11-06 Godina: 31
Poruka: 3
![]() | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato Svaki operater je dobar, jer svako malo dolaze nove mogućnosti,dostupnije krajnjim korisnicima, tako kod vipa ili t-coma ili tele2 ili tomata jedino što trebaš je na njihovim stranicama vidjeti što nude, te odabrati model koji ti najviše odgovara kod operatera kod kojega si,ako pišeš poruke ili zoveš,samo odabereš model koji ti najviše odgovara sa povoljnijom cijenom poziva ili slanja sms-a. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato sve zavisi za sta koristis mobitel. ako ti treba samo za razgovor i sms onda je najbolji (citaj najjeftiniji) tomato,ako hoces nesto naprednije,mms,video pozivi i ostale tehnoloske pizdarije onda biras izmedju vip-a i t-mobila, za tele nemam pojma ko njih koristi,mada su povoljniji po cijeni od ova dva prethodna ali tehnika i infrastruktura im je u banani,samo obecavaju bit ce ovo bit ce ono a od toga nista.zivi bili pa vidjeli !!
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato Treba napomenuti da i Tele2 ima istu tarifu kao Tomato, dakle 99 lipa za tel.razgovor i 29 lipa za SMS. To što Omahen kaže da samo obećavaju bez nekog pokrića to je istina. Ja sam ih još bio zvao u 1.mjesecu ove godine kada će pokrenuti MMS uslugu i rekli su mi na prolječe. Eto stiže nam uskoro Božić a oni ni M od MMS-a. Neki dan su mi rekli da zaista ne znaju kada će bit ali da pratim medije i blablablablabla.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato Evo mene zanima par stvarcica. Htio bih preci na Tele2 mrezu i aktivirat onu VrucuTarifu (99lipa/min pozivi 29lipa SMS) jer u zadnje vrijeme sve vise okolo zivkam (a sadasnji VIP ima cijene prema VIPu 1,50kn i prema ostalima 2,10kn) pa brzo ispraznim racun. Zasto bih jos htio preci na Tele2, pa zato jer mi podhitno treba novi mobitel pa sam mislio uzeti Benq-Siemens C81 koji oni imaju u ponudi za 900kn. Da li je to uredu potez? Ima li mozda koja bolja solucija? Hvala svima na pomoci i objasnjenjima... !
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato Ako zoveš u sve mreže po malo mislim da ti se isplati. Napravi si jednu malu kalkulaciju. Koliko min. na mjesec zoveš u VIP i pomnožiš sa cijenom tarife Koliko min. na mjesec zoveš u ostale mreže i pomnožiš c cijenom tarife Za kraj ukupna zbroj minuta pomnožiš s 0,99 kn (Tele 2) i vidjet ćeš šta ti se više isplati. Za mobitel ti nažalost ne mogu puno pomoći jer ih baš previše ne pratim.
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato Dakle najvise zovem u ViP prosjecno 40 sekundi i to mi se naplacuje po cijeni od 1,22kn/min (po vikendu je 0,92kn/min) Kada zovem druge mreze onda nastojim sto krace pricat jer ipak mi tu vise racuna pojede, tako prosjecno razgovaram po 20 sekundi i cijena im je 2,75kn/min. SmS-ove saljem isto tu i tamo po cijeni od 0,48kn/sms. -Napominjem da sve cesce zivkam okolo i produzujem razgovore. Gledam malo tarifne modele od ViP-a, ali ni jedan mi se ne isplati. Pretplata mi se takodjer (barem ne jos) ne isplati. Dakle mislim da bi Tele2 bio dobar... (Eh nadam se samo da oni ne vode sada politiku privlacenja, pa poslije udare neke cijene...) I jos jedno pitanje! Pise da za aktiviranje Tele2 Vruce tarife se placa 20kn i onda se koristi neograniceno (cijene vec poznate 0,99kn/min pozivi, 0,29kn/sms)... Sada mene zanima, da li oni imaju isto kao ViP (a bogme i T-Mobile) da za takve usluge svaki mjesec skidaju 20kn ili se to naplati samo taj prvi put kod aktivacije? Sto se tice mobitela, to cu u drugoj temi ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku Zadnji Uredio daMassa : 27-11-06 u 20:01. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato I jos jedno pitanje! Pise da za aktiviranje Tele2 Vruce tarife se placa 20kn i onda se koristi neograniceno (cijene vec poznate 0,99kn/min pozivi, 0,29kn/sms)... Sada mene zanima, da li oni imaju isto kao ViP (a bogme i T-Mobile) da za takve usluge svaki mjesec skidaju 20kn ili se to naplati samo taj prvi put kod aktivacije? Odbiju ti 20kn pri aktivaciji i to je to. Tarifa će vrijedit neograničeno ako se aktiviraš do kraja godine. Nakon toga ne znam ako će biti dalje u ponudi, tj. pod kojim uvjetima. Ja ti savjetujem da si uzmeš jedan Tele2 paket (ako ništa samu karticu s brojem za 90kn - dobiješ 105 kn na račun) tako da si možeš aktivirati tu tarifu, zlu ne trebalo. Koliko znam odbijaju ti 20kn mjesećno za onu drugu tarifu s mukte brojem.
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato Osim mene, vip koristi moja obitelj, cura, 95% drustva i ljudi s kojima se druzim. Kad bih ja promijenio svoju mrezu da ustedim nesto lipa pri pozivu, svima drugima bih postao skupa mreza. Tako da, mislim da nije bitno samo za sta koristis mobitel, nego koju mrezu koriste ljudi s kojima komuniciras preko njega.
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato I to je istina. Eto meni se desilo da su mi dosta prijatelja i članova obitelji uzeli Tele2 tako da se meni isplatilo.
| | |
![]() |
| Tagovi: benq siemens, c81, t mobile, tele2, tomato, vruca tarfia |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:19.