| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato u Tehnologija i Tehnika forumu; Meni se desilo da je neko u drustvu uzeo tele2, sad ga svi izbjegavamo zvat..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato Meni se desilo da je neko u drustvu uzeo tele2, sad ga svi izbjegavamo zvat..
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato Citat:
U biti je svejedno da li imao Tele2 ili T-Mobile? Nije valjda da VIP ima jednu tarifu za pozive u Tele 2 i jednu tarifu u T-Mobile.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato Kolko ja znam, meni je samo bitno kad nekog zovem da li je VIP ili nije. Znaci imam jednu cijenu za vip pozive i cijenu za ostale pozive (kolko ja znam) Znaci, da, svejedno mi je na sta je presao, bitno je samo da je presao zbog tolkih reklama o jeftinim razgovorima. Sebi je ustedio neke pare a nas je sve ostale sjebo... (ustvari nije, jer ga niko ne zove osim ako ne mora)...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato Bez obzira na to što imamo sada 3. operatera, smatram da bi nam dobro došao još jedan ponuđač. Ako Slovenci imaju 4 operatera, a duplo su manje tržište od nas, zašto ih ne možemo mi imati?
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato Lako bi bilo da su duplo manje trzise nego oni imaju i duplo manje cijene... Heh. Sto se tice ostalih frendova, neki su na 098 neki na 091 (omjer je otpr 50:50), a svi se medjusobno stalno zivkamo, tako da nije problem ako bi otisao na Tele2 (ah ionako cu zadrzat stari broj pa ce ljudi mislit da sam na ViPu ![]() ). Sto se tice obitelji, mislim da ce mi i mama preci na Tele2, a tata ionako ima besplatni mob pa ga boli racku. Ostali iz familije obicno salju SMSove...Dakle TELE2 ipak... Evo jos jednom da se uvjerim: I Kreky kako si zadovoljan Tele2 od kada si presao kod njih?
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato Ako ćemo u ocjenama onda bi dao 7 od mogućih 10. Služba za korisnike im je OK; njihova vlastita mreža ne pokriva još cijelu Hrvatsku ali koriste Roaming mrežu od VIP-a tako da uvijek imaš signala. Jedino što mi je zasmetalo je to što su mi lagali za MMS. Rekli su mi da će biti na prolječe a sada smo već debelo u zimi i ni M od MMS-a. (By the way: zna li možda netko kada bi to mogli uvesti??) Ja mislim da nećeš pogriješiti prelaskom u Tele2, ali na kraju krajeva ako nisi zadovoljan, opet se možeš nakon 6 mjeseci prebaciti natrag u VIP-mrežu. Eto Da Massa, nadam se da sam svojim savjetima bio barem malo od koristi. ![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. Zadnji Uredio kreky : 29-11-06 u 19:58. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato Etoja imam VIP poslovnu tarifu 100, Tele2 pretplatu s mukte brojem, Simpu, Tele 2 prepaid Mogu rec da mi je o svihipak T-Mobile najbolji...Tele 2 nevalja nista, dok je Vip najskuplji
__________________ PER ASPERA AD ASTRA |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato ja san prije bila t-mobile a sad san vip.... vip mi je nekako bolji jer svi moji prijatelji ga imaju pa mi je jeftinije ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: T-Mobile, Vip, Tele2, Tomato Citat:
Ajd sad imam K750i i jos mi uplacuju iducih dve godine svaki mjesec nes para na racun BTW: ja sam daMassa, a ne Da Massa ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
![]() |
| Tagovi: benq siemens, c81, t mobile, tele2, tomato, vruca tarfia |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.