Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Mobiteli
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Mobiteli Raspravljate o temi Tele 2 - Knock out tarifa u Tehnologija i Tehnika forumu; Tele2 Ovo je stvarno dosta jeftino, a čujem da su i GPRS uvel, kao i MMS. Jel tko probao radi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-05-07, 03:35   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Tele 2 - Knock out tarifa

Tele2

Ovo je stvarno dosta jeftino, a čujem da su i GPRS uvel, kao i MMS. Jel tko probao radi li im to?

49 lipa pozivi prema bilo kome u Hrvatskoj .... a ja još nisam na teletu

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 03:43   #2 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,326
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: Tele 2 - Knock out tarifa

Uz početni iznos na računu u KNOCK-OUT start paketu aktivirana je tarifa s cijenom razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od 0,99 kn/minuti (bez naknade za uspostavu poziva) i cijenom SMS poruke od 0,29 kn/poruci. Račun vrijedi 14 dana nakon uspostave prvog poziva. Ukoliko se račun ne obnovi unutar 14 dana, korisnik ne može više ostvarivati pozive niti slati SMS poruke. Nadoplatom računa s bilo kojim bonom produžuje se korištenje početne tarife.

Nadoplatom «bla bla» računa s bonom od 50 kn ili više automatski će se aktivirati KNOCK-OUT tarifa s cijenama razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od samo 0,49kn/minuti (uz naknadu za uspostavu poziva 0,25kn/pozivu).

Obrati pažnju na ovo u zagradi. Većina mojih poziva je kraća od minute, a on bi ih sve uvećao za 0,25 lipa po pozivu.

Postojeći "bla bla" korisnici mogu prijeći iz tarife koju koriste u KNOCK-OUT tarifu tako da pošalju SMS na broj 888 s ključnom riječi knockout. Svi prelasci u KNOCK-OUT se naplaćuju 20 kn. Prelazak iz KNOCK-OUT tarife u druge «bla bla» tarife se ne naplaćuje.

Osobno mi se mreža ne sviđa jer ima previše problema s pokrivenosti.

Zadnji Uredio Maslow : 03-05-07 u 03:46.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 07:53   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Tele2

Ovo je stvarno dosta jeftino, a čujem da su i GPRS uvel, kao i MMS. Jel tko probao radi li im to?

49 lipa pozivi prema bilo kome u Hrvatskoj .... a ja još nisam na teletu
Ja sam sinoć aktivirao, odbiju ti 20 kn za uključenje tarife i to je to.
MMS također radi ali moraš biti na njihovoj mreži, tj. ne smiješ koristiti roaming preko VIP-a. Imaju akciju da su im MMS-ovi unutar Tele 2 mreže do kraja 6.mjeseca besplatni.
Maslow, ako zbrojiš 0,49 + 0,25 = 0,74 kn, znači opet ispadne jeftiniji poziv nego preko vruče tarife gdje te košta 0,99 kn.
Meni se ova tarifa čini odličnom. Moraš svakih 30 dana nadoplatiti min. 50 kn na račun kako bi je nebi isključili ali vjerojatno svi mi potrošimo bar 50kn na mjesec na razgovore.
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 15:42   #4 (permalink)
prof. Foruma

zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar

Uglavnom sve iz ove tarife je jeftinije nego bilo u kojoj tarifi bilo koje mreže

Što se tiče pokrivenosti, za razgovore i poruke uvijek imaš VIP za nacionalni roaming. Super je što su došli na hrvatsko tržište!

Ja sam već 7 godina na Simpi sa istim brojem, a sad se prvi put planiram prebaciti na Tele2

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 07:17   #5 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke

Osobno mi se mreža ne sviđa jer ima previše problema s pokrivenosti.
Stvarno mi ide više na šampitu ovo legendarno: problemi s pokrivenosti.
To bi trebalo dodati u onu temu 15 hrvatskih mitova.

NEMA PROBLEMA S POKRIVENOSTI!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 14:18   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-02-05
Poruka: 60
master01 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku master01 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku master01 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku master01 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku master01

Ja sam aktivirao tu knockout tarifu, al mi jedna stvar nije jasna. Dal to traje mjesec dana ili dok god obnavljaš bonove unutar mjesec dana.
master01 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 20:29   #7 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Dobra stvar, premda sam potpisao ugovor s vragom (T-Smeće), uzet ću si i ovo jeftino čudo
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 21:32   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 931
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: master01 Pogledaj Poruke
Ja sam aktivirao tu knockout tarifu, al mi jedna stvar nije jasna. Dal to traje mjesec dana ili dok god obnavljaš bonove unutar mjesec dana.
Koliko sam shvatio moraš unutar perioda od 30 dana na svoj račun staviti bon od najmanje 50kn. Dakle, jednom mjesečno minimalno 50 kn i onda ti je ta 'povlaštena' cijena, tj. ta knock out tarifa. Ako ne onda ti je cjena po mislim 'kikiriki' tarifi...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 00:47   #9 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Koliko sam shvatio moraš unutar perioda od 30 dana na svoj račun staviti bon od najmanje 50kn. Dakle, jednom mjesečno minimalno 50 kn i onda ti je ta 'povlaštena' cijena, tj. ta knock out tarifa. Ako ne onda ti je cjena po mislim 'kikiriki' tarifi...
A čekaj malo ... ajde tko ima taj Tele2 neka pita službu za korisnike ovo. Ako ja kupim taj start paket od 25 kuna, i nadoplatim još 50 kn, pa mi se aktivira ta tarifa od 49 lipa po minuti, i nakon mjesec dana ja ništa ne uplatim i minuta mi se vrati na cijenu od 99 lipa po minuti, zanima me hoće li opet kada uplatim 50 kn, npr. nakon 2 mjeseca, cijena biti 49 lipa po minuti.
Imam već i Simpu i Vip, pa eko nije ovako kako sam napisao, ne bi uzimao i Tele2.

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 08:12   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 931
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
A čekaj malo ... ajde tko ima taj Tele2 neka pita službu za korisnike ovo. Ako ja kupim taj start paket od 25 kuna, i nadoplatim još 50 kn, pa mi se aktivira ta tarifa od 49 lipa po minuti, i nakon mjesec dana ja ništa ne uplatim i minuta mi se vrati na cijenu od 99 lipa po minuti, zanima me hoće li opet kada uplatim 50 kn, npr. nakon 2 mjeseca, cijena biti 49 lipa po minuti.
Imam već i Simpu i Vip, pa eko nije ovako kako sam napisao, ne bi uzimao i Tele2.
Nisam zvao ali mislim da neće ti opet biti cijena od 49 lipa...Nema logike da bude tako...Jer da bi imao tu 'povlaštenu' tarifu od 49 lipa traže da redovito (u maximalnim razmacima od 30 dana) obnavljaš bon sa najmanje 50 kn...Logično bi bilo kada jednom ne uplatiš u preiodu od 30 dana se vratiš na tarifu od 99lipa, a ako opet želiš 49 lipa onda trebaš poslati SMS na neki broj i onda te prebace natrag na 'povlaštenu' trarifu i za taj transfer ti naplate 20 kn....Nazvao bih ali još nemam TELE2 karticu...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: out, tarifa, tele knock

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108