| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Tele 2 - Knock out tarifa u Tehnologija i Tehnika forumu; Tele2 Ovo je stvarno dosta jeftino, a čujem da su i GPRS uvel, kao i MMS. Jel tko probao radi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Tele 2 - Knock out tarifa Uz početni iznos na računu u KNOCK-OUT start paketu aktivirana je tarifa s cijenom razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od 0,99 kn/minuti (bez naknade za uspostavu poziva) i cijenom SMS poruke od 0,29 kn/poruci. Račun vrijedi 14 dana nakon uspostave prvog poziva. Ukoliko se račun ne obnovi unutar 14 dana, korisnik ne može više ostvarivati pozive niti slati SMS poruke. Nadoplatom računa s bilo kojim bonom produžuje se korištenje početne tarife. Nadoplatom «bla bla» računa s bonom od 50 kn ili više automatski će se aktivirati KNOCK-OUT tarifa s cijenama razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od samo 0,49kn/minuti (uz naknadu za uspostavu poziva 0,25kn/pozivu). Obrati pažnju na ovo u zagradi. Većina mojih poziva je kraća od minute, a on bi ih sve uvećao za 0,25 lipa po pozivu. Postojeći "bla bla" korisnici mogu prijeći iz tarife koju koriste u KNOCK-OUT tarifu tako da pošalju SMS na broj 888 s ključnom riječi knockout. Svi prelasci u KNOCK-OUT se naplaćuju 20 kn. Prelazak iz KNOCK-OUT tarife u druge «bla bla» tarife se ne naplaćuje. Osobno mi se mreža ne sviđa jer ima previše problema s pokrivenosti.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 03-05-07 u 03:46. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tele 2 - Knock out tarifa Citat:
MMS također radi ali moraš biti na njihovoj mreži, tj. ne smiješ koristiti roaming preko VIP-a. Imaju akciju da su im MMS-ovi unutar Tele 2 mreže do kraja 6.mjeseca besplatni. Maslow, ako zbrojiš 0,49 + 0,25 = 0,74 kn, znači opet ispadne jeftiniji poziv nego preko vruče tarife gdje te košta 0,99 kn. Meni se ova tarifa čini odličnom. Moraš svakih 30 dana nadoplatiti min. 50 kn na račun kako bi je nebi isključili ali vjerojatno svi mi potrošimo bar 50kn na mjesec na razgovore.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tele 2 - Knock out tarifa Uglavnom sve iz ove tarife je jeftinije nego bilo u kojoj tarifi bilo koje mreže Što se tiče pokrivenosti, za razgovore i poruke uvijek imaš VIP za nacionalni roaming. Super je što su došli na hrvatsko tržište! Ja sam već 7 godina na Simpi sa istim brojem, a sad se prvi put planiram prebaciti na Tele2 |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tele 2 - Knock out tarifa Dobra stvar, premda sam potpisao ugovor s vragom (T-Smeće), uzet ću si i ovo jeftino čudo
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tele 2 - Knock out tarifa Koliko sam shvatio moraš unutar perioda od 30 dana na svoj račun staviti bon od najmanje 50kn. Dakle, jednom mjesečno minimalno 50 kn i onda ti je ta 'povlaštena' cijena, tj. ta knock out tarifa. Ako ne onda ti je cjena po mislim 'kikiriki' tarifi... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Tele 2 - Knock out tarifa Citat:
Imam već i Simpu i Vip, pa eko nije ovako kako sam napisao, ne bi uzimao i Tele2. | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tele 2 - Knock out tarifa Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: out, tarifa, tele knock |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |