| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Tele 2 - Knock out tarifa u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: sunka5 Nisam zvao ali mislim da neće ti opet biti cijena od 49 lipa...Nema logike da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tele 2 - Knock out tarifa Citat:
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter | Re: Tele 2 - Knock out tarifa Platiš ti 20kn na početku u svakom slučaju da ti prebaci sa postojeće (sa "Vruće tarife" u mom slučaju) na "Knock out" tarifu. Onda još moraš obnovit račun da bi se tarifa aktivirala [Dakle ako platiš 20kn tj. pošalješ SMS da ti aktiviraju "Knockout tarifu", ali nisi još obnovio bon (nego to učinio sa postojećim stanjem računa) stara tarifa ti je svejedno tako dugo dok ne obnoviš]. To je provjereno, i odnosi se samo pri prelasku na "Knockout tarifu". A što se daljnjeg tiče, ako sam dobro shvatio iz zadnjih par postova: Ja sam na toj tarifi (Knock out) dok god unutar mjesec dana obnavljam svoj račun bonom od 50+ kuna! Ako ne obnovim unutar 30 dana (što je ionako rijetko slučaj) nepovratno se prebacuje na staru tarifu ili ti Vruća iz mog primjera. Jel to sve točno. Evo možda ispadam zadrt, al tako sam ja shvatio. Pozz |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tele 2 - Knock out tarifa Sve štima osim... Citat:
![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Starter | Re: Tele 2 - Knock out tarifa Citat:
Edit: Ček ovak prije svega Kikiriki tarifa nije 99 lp/min prema svima, nego 1.29 kn/min prema ostalim i 29 lp/min prema Tele2. Onda druga stvar čini mi se da je to s prebacivanjem sve ista tarifa, tj da se to sve zove "Knock out" tarifa. Rukovodim se ovom stranicom: Tele2 , jer tu piše da je ili 49 lp/min ako obnavljaš redovno sa 50+kn, ili 99lp/min ako to ne učiniš (unutar mjesec dana). A ako je ista tarifa (imenom mislim) onda nevidim razlog zašto nebi mogo i iza mjesec dana obnovt bon npr. Ja sad razgovaram za 49 lp/min, ne obnovim bon za 30 dana neg za 40, onih 10 dana razlike ću pričat po 99 lp/min, a dalje kad obnovim opet po 49 lp/min. | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Tele 2 - Knock out tarifa Citat:
![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Tele 2 - Knock out tarifa Sve je to mazanje očiju. Ima godinu dana da mi govore "evo testiramo MMS cekamo svaki dan da ga uključimo" počeo sam se već smijat na tu njihovu rečenicu itd. ima tu još toga dosta.
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer." |
| | |
![]() |
| Tagovi: out, tarifa, tele knock |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:53.

Svi smo mi MASS SARR