Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Mobiteli
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Mobiteli Raspravljate o temi Tele 2 - Knock out tarifa u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: sunka5 Nisam zvao ali mislim da neće ti opet biti cijena od 49 lipa...Nema logike da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-05-07, 08:53   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 31
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase
Re: Tele 2 - Knock out tarifa

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Nisam zvao ali mislim da neće ti opet biti cijena od 49 lipa...Nema logike da bude tako...Jer da bi imao tu 'povlaštenu' tarifu od 49 lipa traže da redovito (u maximalnim razmacima od 30 dana) obnavljaš bon sa najmanje 50 kn...Logično bi bilo kada jednom ne uplatiš u preiodu od 30 dana se vratiš na tarifu od 99lipa, a ako opet želiš 49 lipa onda trebaš poslati SMS na neki broj i onda te prebace natrag na 'povlaštenu' trarifu i za taj transfer ti naplate 20 kn....Nazvao bih ali još nemam TELE2 karticu...
Točno si rekao sunka5, zvao ja i tako su mi potvrdili.
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 20:24   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-02-05
Poruka: 61
master01 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku master01 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku master01 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku master01 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku master01

Platiš ti 20kn na početku u svakom slučaju da ti prebaci sa postojeće (sa "Vruće tarife" u mom slučaju) na "Knock out" tarifu. Onda još moraš obnovit račun da bi se tarifa aktivirala [Dakle ako platiš 20kn tj. pošalješ SMS da ti aktiviraju "Knockout tarifu", ali nisi još obnovio bon (nego to učinio sa postojećim stanjem računa) stara tarifa ti je svejedno tako dugo dok ne obnoviš]. To je provjereno, i odnosi se samo pri prelasku na "Knockout tarifu".
A što se daljnjeg tiče, ako sam dobro shvatio iz zadnjih par postova: Ja sam na toj tarifi (Knock out) dok god unutar mjesec dana obnavljam svoj račun bonom od 50+ kuna! Ako ne obnovim unutar 30 dana (što je ionako rijetko slučaj) nepovratno se prebacuje na staru tarifu ili ti Vruća iz mog primjera. Jel to sve točno. Evo možda ispadam zadrt, al tako sam ja shvatio. Pozz
master01 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 20:43   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 974
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Sve štima osim...
Citat:
Pravi autor: master01 Pogledaj Poruke
Ako ne obnovim unutar 30 dana (što je ionako rijetko slučaj) nepovratno se prebacuje na staru tarifu ili ti Vruća iz mog primjera.
Mislim da ti se ne vraćaš na staru (prijašnju) tarifu već na Kikiriki tarifu (znači 99lipa/min prema ostalim mrežama) bez obzira s koje tarife prešao na Knock out!!!

Više o meni
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 21:02   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-02-05
Poruka: 61
master01 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku master01 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku master01 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku master01 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku master01

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Sve štima osim...

Mislim da ti se ne vraćaš na staru (prijašnju) tarifu već na Kikiriki tarifu (znači 99lipa/min prema ostalim mrežama) bez obzira s koje tarife prešao na Knock out!!!
Aha, hvala.

Edit: Ček ovak prije svega Kikiriki tarifa nije 99 lp/min prema svima, nego 1.29 kn/min prema ostalim i 29 lp/min prema Tele2. Onda druga stvar čini mi se da je to s prebacivanjem sve ista tarifa, tj da se to sve zove "Knock out" tarifa. Rukovodim se ovom stranicom: Tele2 , jer tu piše da je ili 49 lp/min ako obnavljaš redovno sa 50+kn, ili 99lp/min ako to ne učiniš (unutar mjesec dana). A ako je ista tarifa (imenom mislim) onda nevidim razlog zašto nebi mogo i iza mjesec dana obnovt bon npr. Ja sad razgovaram za 49 lp/min, ne obnovim bon za 30 dana neg za 40, onih 10 dana razlike ću pričat po 99 lp/min, a dalje kad obnovim opet po 49 lp/min.
master01 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 10:58   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,389
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Citat:
Pravi autor: master01 Pogledaj Poruke
Aha, hvala.

Edit: Ček ovak prije svega Kikiriki tarifa nije 99 lp/min prema svima, nego 1.29 kn/min prema ostalim i 29 lp/min prema Tele2. Onda druga stvar čini mi se da je to s prebacivanjem sve ista tarifa, tj da se to sve zove "Knock out" tarifa. Rukovodim se ovom stranicom: Tele2 , jer tu piše da je ili 49 lp/min ako obnavljaš redovno sa 50+kn, ili 99lp/min ako to ne učiniš (unutar mjesec dana). A ako je ista tarifa (imenom mislim) onda nevidim razlog zašto nebi mogo i iza mjesec dana obnovt bon npr. Ja sad razgovaram za 49 lp/min, ne obnovim bon za 30 dana neg za 40, onih 10 dana razlike ću pričat po 99 lp/min, a dalje kad obnovim opet po 49 lp/min.
E ovo i mene zanima, jer ako nije tako onda im je u k.... tarifa

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 14:25   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 751
Le frog je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Le frog

Sve je to mazanje očiju. Ima godinu dana da mi govore "evo testiramo MMS cekamo svaki dan da ga uključimo" počeo sam se već smijat na tu njihovu rečenicu itd. ima tu još toga dosta.
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 14:26   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 974
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: bcuri29 Pogledaj Poruke
Sve je to mazanje očiju. Ima godinu dana da mi govore "evo testiramo MMS cekamo svaki dan da ga uključimo" počeo sam se već smijat na tu njihovu rečenicu itd. ima tu još toga dosta.
Meni na TELE2 radi MMS bez ikakvih problema...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 09:15   #18 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika quetzalcoatl

Datum registracije: 21-10-06
Poruka: 325
quetzalcoatl se izdvaja iz masequetzalcoatl se izdvaja iz masequetzalcoatl se izdvaja iz mase
Vruća tarifa

Meni je Vruća tarifa zakon.
Nema nikakvih uvjeta (to mi je najbitnije),
0.99 kn košta minuta i to je to.
A ionako mi razgovori ne traju duže od minute-dvi.
quetzalcoatl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 12:28   #19 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,825
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

nije loš ovaj tele2 bla bla, imaju ok ponude i bonovi su jeftini i razgovori koliko vidim
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 17:33   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 4
navy se izdvaja iz mase

al zato je pokrivenost mreže katastrofalna, čim odeš malo dalje nema signal i nedostupan si,

KOLKO PARA TOLKO MUZIKE

pa ko voli nek izvoli..
navy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: out, tarifa, tele knock

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114