Nema više anonimnosti.
Raspravljate o temi Uskoro svaka SIM kartica vezana uz ime i prezime u Mobiteli forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; U Hrvatskoj će se, zbog borbe protiv kriminala, ukinuti mogućnost anonimnih brojeva. Da bi mogle raditi, i stare i tek ...
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Nema više anonimnosti.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
hehe...polako ali sigurno ulazimo u sferu Matrixa
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Koja glupost!
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
super. nije nam dosta kaj prisluškuju razgovore nego sad još i svaka budala može doć do mojih podataka.
RISE and SHINE
I škakljive mms- ove i sms- ove povezat s mojim imenom i prezimenom![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
zašto šalješ takve mms-ove i sms-ove?
meni svejedno...ja svoj broj imam već deset godina i prijavljen je od prvog dana
![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
jebote nema više dilerskih simova.![]()
da netko promatra ovo sa strane mislio da se u RH počelo nekaj fakat radit protiv kriminala![]()
RISE and SHINE