| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Xilisoft 3GP Video Converter u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam Xilisoft 3GP Video Converter i snjime konvertiram video klipove koje sam snimao pomcu moibilnog telefona u AVI formatu. Ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-08-06 Godina: 33
Poruka: 4
![]() | Xilisoft 3GP Video Converter Imam Xilisoft 3GP Video Converter i snjime konvertiram video klipove koje sam snimao pomcu moibilnog telefona u AVI formatu. Ali imam jedan problem, slika se krece prebrzo nego li zvuk, znaci nisu usklaceni ramnomerno. Dali sam ja neshto kod softvera, neke opcije izmenio, pa bih zato zamolio nekog ako zna da podesi Xilisoft 3GP Video Converter da radi normalno da mi pomogne da to napravim. P.S. inache 3GP klipove uz pomoc RealPlayer mogu se gledati super, bash onako kako su snimljeni, ali kada ih konvertiram u AVI format nije sve kako shto treba. Nadam se da ce neko pozitivno odgovoriti na mom zahtevu. Balgodarim unapred. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Xilisoft 3GP Video Converter imash na symbian-mobile.org tutorial o konvertiranju... potrazi...
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
![]() |
| Tagovi: 3gp, converter, xilisoft |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Obrada video zapisa u programu VirtualDub v.1.4.9 | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 6 | 04-08-07 22:02 |
| Rock & Metal Videos | slay | Glazba | 0 | 13-07-06 19:53 |
| avi. u 3gp. i izrezivanje video fajlova | Robert | Računala | 4 | 25-01-06 22:56 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
| ImTOO 3GP Video Converter | Johnie-Bravo | Računala | 0 | 08-12-05 21:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:29.