| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Accessorie u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Choky-Zg Prevedi...dobru pilu kao auto ili dobru pilu kao... Pa auto naravno. Mora biti kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Accessorie dobra pila = dobro auto Je li to "dobro auto" služi kao nadomjestak za kurac, ili se pak ti osobno pališ na kvalitetne strojeve sa unutrašnjim sagorijevanjem?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Accessorie Citat:
| |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Accessorie Citat:
Dakle - nisi materijalist. Ni slučajno. Ni najmanje. Ni približno. Nikad. Nikako. Ni u kojem slučaju. Materijalist - fuuuj.. .lova nije bitna, nije važna i nema veze... ![]() BTW - Sepet?? (razlikovni riječnik!!!)
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| FPS excellence | Re: Accessorie Citat:
Doslovno isto ko i ja. ![]()
__________________ Oh what a thrill... | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Accessorie Citat:
Evo vraćam se na pravi put ![]() Kad govorimo o accessoire-u, jel mi može netko od vasa dama objasnit čemu vam služe torbice, torbe, torbetine i sl. i zašto se spremne istrest ogromnu lovu za neku torbicu, ako je to samo pomagalo za nošenje stvari?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Accessorie Ja vam ne bih znala odgovoriti na to pitanje Ja imam tek onoliko torbica koliko mi je potrebno....tj.njih 3 za grad....i istina je da su sve poskupe, ali tako valjda i treba biti jer ih ne mijenjam svakih par dana ![]() P.S. otkad smo vi i ja na vi? ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,050
ja kad vidim neku slatku torbicu u izlogu, poludim....ne znam objasnit zašto...a skupljam ih zato jer ne mogu baš svaku nosit uz sve....tako imam jednu otkačenu sa pivskim čepovima po sebi...i ne mogu nju nosit ako sam sređena...izgledala bi smiješno naravno da se mogu kupiti torbice koje idu uz skoro sve...ali kad ja volim izmišljat...šta ja mogu ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: accessorie |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:30.

Doslovno isto ko i ja. 

naravno da se mogu kupiti torbice koje idu uz skoro sve...ali kad ja volim izmišljat...šta ja mogu