| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Accessorie u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Ja vam ne bih znala odgovoriti na to pitanje Ja imam tek onoliko torbica koliko mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Accessorie Citat:
Pa da... znam da ima i takvih ženski osoba kojima je torbica nužno zlo (moja bivša je bila jedna od takvih) ali uglavnom su im torbice osnovno, a ostatak odjeće slažu prema torbici I mi nismo na vi, nego si me ti službeno upozorila na offtopic pa ja odmah službeno odgovaram. Jel' to OK? ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Accessorie A dobro onda... U svakom slučaju - pitanje "zašto žene imaju fiksaciju na torbice" ostaje jedan od nerješivih misterija svemira...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-06 Godina: 22
Poruka: 10
![]() | Re: Accessorie ne volim torbice i bilo kakve predmete na rukama npr prstenje,narukvice,volim da su mi ruke slobodne,al zato obozavam donji ves,tangice narucito,nemogu se ni zamislit bez tog tako malog i slatkog djela tkanine,jos ak imaju ona mekana srceka ili tak nes,jao.. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,468
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Accessorie Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Accessorie Citat:
Sepet je velika korpa koja se koristi u Slavoniji. Označava nešto ružno, staro i nezgrapno. Stari auto ovdje nazivamo trulja, tutača, škropocija, kanta, a superlativ je sepet. | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,468
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Accessorie Citat:
ti tek sad na to odgovaraš Potpuno si me zbunio kad sam vidila svoj post i išla sam ga tražit unatrag sve do prve strane ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: accessorie |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:33.

Ja imam tek onoliko torbica koliko mi je potrebno....tj.njih 3 za grad....i istina je da su sve poskupe, ali tako valjda i treba biti jer ih ne mijenjam svakih par dana 

Šta ćeš skuplju fiksaciju