| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Accessorie u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Bez kojih modnih detalja nikada ne možete i koji su vam detalji najdraži? (nakit, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Accessorie Citat:
![]() Najdraži detalj mi je lak na nokitima. Bez njega sam kao gola ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 31-03-08 u 16:05. | |
| | |
| | #82 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Accessorie ja ne mogu bez prstena i narukvica (i naušnica,al njih ne mijenjam često jer sam alergična na bižuteriju )...to uvijek imam i kad sam na moru, zaboravim skinut pa mi znaju ostat crte od sunčanja ko da me netko vezao ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Accessorie Ne mogu bez prstenja, nausnica i ogrlice ... Prstenje i ogrlica su uvik na meni, a nausnice nosim cesto, ali ne uvik. Cvike obozavam. Satove nesto ne nosim u zadnje vrime iako sam ih prije obozavala.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: accessorie |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:29.

)...to uvijek imam i kad sam na moru, zaboravim skinut pa mi znaju ostat crte od sunčanja ko da me netko vezao