| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Artiđana u Život i Stil forumu; Evo sestra mi je u modi, imaju nih tri cure jedan modni studio u Zagrebu..... Stvarno su super i volio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Artiđana Evo sestra mi je u modi, imaju nih tri cure jedan modni studio u Zagrebu..... Stvarno su super i volio bi da im malo pogledate kolekcije i izrazite svoje mišljenje.....pošto ja nemam veze s modom... modni studio artiđana ako se kome svidi ludilo, a ako ne, opet dobro.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Artiđana Da....inače su na fashion weeku uzeli dvi nagrade zaredom....za najboljeg debitanta (prvi put) i onda za najbolje dizajnere....pa se više nisu tile u konkurenciji natjecat.....da mi bar sestra sašije štogod....uvik joj je priča kako šije samo za žene...bla, bla......
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Artiđana Modeli hlača su predobri ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Artiđana zgodno ![]() koliko seka ima god i imaš sliku ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Artiđana nije loše....neke stvari ne bih nosila, ali je zanimljivo
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 774
![]() ![]() ![]() | Re: Artiđana Da, ja sam im gledala revije, cure super rade, ovo sto je na stranici nije prava slika svega sto rade, kao i obično na revijama je cilj šokirati... Ali su im stvari stvarno simpa, i jaako nosive... I strasno kvalitetno urađene, iz prve ruke informacija ![]() sve za 5 |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:05.