| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Avenue Mall u Život i Stil forumu; Okej, ja razmjem da smo mi malo bolesna nacija, da je otvorenje shopping centra ko Božić i Uskrs zajedno. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Avenue Mall Okej, ja razmjem da smo mi malo bolesna nacija, da je otvorenje shopping centra ko Božić i Uskrs zajedno. Ali što je previše previše je. Gledam slike sa današnjeg otvorenja Avenue Mall-a i ne mogu se čudom načuditi da se čak i Bandić zbegecal u krem i potegnuo do Novog Zagreba. Ne samo on, našli su se tu i neki ljudi iz Crkve E zaista!A ekipe kao da djele kruh gladnima, ili vodu žednima. I ja sam opsjednuta shoppingom, ali ne pada mi na pamet gurat se i trkat po gužvi da bi uhvatila majicu, pa okolo psovala, bila živčana jer je ženska ispred mene uzela zadnji broj cipela koje se meni sviđaju, a usput su skupe ko sam vrag. Nego... pogledajte slike. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Avenue Mall to je bolest.......... ja idem tek sutra ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 16
Poruka: 2,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Avenue Mall najjači su mi penzići na otvarajnima, prvi dodju i nabiju se na vrata onda glavrnjaju po centru ko kokoši bez glave ![]() zive za takve događaje
__________________ CHAMP10NS UN17ED |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Avenue Mall Jao kako meni te gužve idu na živce... i ta psovanja i otimanja kao da se nešto dijeli besplatno. Jadno ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-12-06 Godina: 26
Poruka: 96
![]() | Re: Avenue Mall ma glavno da su oni otvorili nesto tog tipa u NZ-u jos ima i 9 kino dvorana, juhu ne moram ici u grad vise a guzve ko guzve, proci ce i to... ![]()
__________________ Tko mi stvarno moze reci kada sanjam a kada sam budan? |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Avenue Mall Eto. Lijepo je kad se netko raduje. Nisam znala za kino dvorane. Samo i isključivo sam se radovala Zari i tome da je moja frendica dobila radno mjesto. Pa eto, ja ću sa svojim kokošima (čitaj: curama) ići u subotu da vidim kako to izgleda, čega ima, čega nema, kakvi su dućani, centar, kafići...
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: avenue, mall |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:55.

E zaista!