Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Avenue Mall u Život i Stil forumu; Okej, ja razmjem da smo mi malo bolesna nacija, da je otvorenje shopping centra ko Božić i Uskrs zajedno. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-08-07, 13:11   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Avenue Mall

Okej, ja razmjem da smo mi malo bolesna nacija, da je otvorenje shopping centra ko Božić i Uskrs zajedno. Ali što je previše previše je.
Gledam slike sa današnjeg otvorenja Avenue Mall-a i ne mogu se čudom načuditi da se čak i Bandić zbegecal u krem i potegnuo do Novog Zagreba. Ne samo on, našli su se tu i neki ljudi iz Crkve E zaista!
A ekipe kao da djele kruh gladnima, ili vodu žednima.
I ja sam opsjednuta shoppingom, ali ne pada mi na pamet gurat se i trkat po gužvi da bi uhvatila majicu, pa okolo psovala, bila živčana jer je ženska ispred mene uzela zadnji broj cipela koje se meni sviđaju, a usput su skupe ko sam vrag.
Nego... pogledajte slike.

ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 13:21   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat
Re: Avenue Mall

to je bolest..........

ja idem tek sutra
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 13:43   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

pihhh .... nije to niš, ko se sjeća otvorenja Mercatonea?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 13:56   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 16
Poruka: 2,904
lol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono nešto

najjači su mi penzići na otvarajnima, prvi dodju i nabiju se na vrata onda glavrnjaju po centru ko kokoši bez glave zive za takve događaje
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 14:45   #5 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Jao kako meni te gužve idu na živce... i ta psovanja i otimanja kao da se nešto dijeli besplatno. Jadno
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 14:50   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 173
Mr. Hanky se izdvaja iz mase

i mene zivciraju guzve.... ja idem za nekih tjedan dana kad se to malo smiri.
Mr. Hanky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 15:23   #7 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika marlborolights

Datum registracije: 13-12-06
Godina: 26
Poruka: 96
marlborolights se izdvaja iz mase

ma glavno da su oni otvorili nesto tog tipa u NZ-u

jos ima i 9 kino dvorana, juhu ne moram ici u grad vise

a guzve ko guzve, proci ce i to...
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 15:32   #8 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

bolesno

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 15:34   #9 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Eto. Lijepo je kad se netko raduje. Nisam znala za kino dvorane.

Samo i isključivo sam se radovala Zari i tome da je moja frendica dobila radno mjesto. Pa eto, ja ću sa svojim kokošima (čitaj: curama) ići u subotu da vidim kako to izgleda, čega ima, čega nema, kakvi su dućani, centar, kafići...
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 15:36   #10 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 22
Poruka: 3,175
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Ne bi oni napravili tvornicu, ne daj Boze. Samo prave hebene te shopping centre...

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: avenue, mall

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103