| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Avenue Mall u Život i Stil forumu; Ja ću ići vjerojatno ili kad bude neko sniženje ili popiti kavicu. Nemam namjeru kupovat nekaj kaj će mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Avenue Mall Ja ću ići vjerojatno ili kad bude neko sniženje ili popiti kavicu. Nemam namjeru kupovat nekaj kaj će mi kasnije past u pola cijene pa makar prošvicala... neću umrijeti ako ne kupim taj dan, osim ako mi je fakat hića... (OT: juče sam torbak koji sam snimala u accessorizeu i bio je oko 300kn našla 70% sniženo...velika, plava torba, kožna, zaljubila se na prvi pogled)
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Avenue Mall Plava, četvrtasta, velika...ljubav...kad sam ju vidjela 70% ff Božić... I jedna smeđa njihova, više šminkerska ali je svejedno super...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Avenue Mall Citat:
..........očekujemo potpuno izvješće i dojmove kad sve izvidiš............i koju slikicu...... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Avenue Mall Sumnjam da ću naslikavati do shopping centru. Stoga će te sutra dobiti izvješće kakva je Zara, New Yorker, Vox i ostali dućani. Budem pogledala. Ali ako bila gužva, sjedam se na kavu i zaboli me za dućane. Btw. I ja bi mogla u Accesorize, treba mi neka torba. To je mi je ca. 34209865 u kolekciji. Međutim ova mi baš jako jako treba. ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Avenue Mall Citat:
..........a stalno se žalim kako nemam odgovarajuću torbu za neku odjevnu kombinaciju...........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Avenue Mall Ah, mi žene i torbe... Ja sam prije bila i luda na šalove, đinđe da i ne spominjem, cipele..., majice, hlače...prebolesno!
| | |
| | #18 (permalink) | |
![]() ...........i da je crna torba, a ja imam 10 pari crnih cipela, ni jedne ne odgovaraju.........trebaju NOVE!............... ![]()
| | |
| | #19 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Avenue Mall E da, da obavjestim o mom posjetu AM-u. Bila sam u subotu. Zara, Zara, Zara na dva kata ![]() E da, žena ko u priči, teglje se, vuku, oduzimaju, otimaju... kao da je zadnja korica kruha, a ne vesta za 80 kuna Uglavnom, imaju super majice, vestice, đempere, hlaćice (mada to nisam gledala- glupača) i ove Basic stvari i to po pristupačnim cjenama. Od 80 kn, pa na dalje. Ja sam bila oduševljena torbama (čudim se, čudim), ali SVE su bila od prave kože i sve iznad 600 kn (mislim da jedna ispod, ali mi se ta nije svidjela ). Od haljina, ajme to ni ne smijem spominjati. : padaunesvjest A ove sakoe, kožne rukavice, jakne i sl. također super, ali malo skuplje. I da, neke žene su pokušale natjerati svoje dečke/muževe unutra. E jadni ti, da vidite te face Jedan je bio toliko isfrustriran da je išao za ovom svojim i govorio "Ovo mi je najgore iskustvo u životu", pa ponavaljao to cijelo vrijeme, ali izaći iz Zare nije smio. ![]() Od drugih dućana (u koje sam reda radi ušla) svidjelo mi se u Berishki (neka španjolska marka) i u Vero modi. Ovo drugo nisam ni ulazila (Mango, Topshop i sl.) |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: avenue, mall |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:32.

..........a stalno se žalim kako nemam odgovarajuću torbu za neku odjevnu kombinaciju...........