| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Avenue Mall u Život i Stil forumu; Ja sam se samo veselila bershki i zari jer ne moram više u sloveniju, španjolsku, nizozemsku....... Ugl....otišla ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Avenue Mall Ja sam se samo veselila bershki i zari jer ne moram više u sloveniju, španjolsku, nizozemsku....... Ugl....otišla sam u Avenue Mall jer je moj dragi htio u Zari neke hlače....odvratne su bile i odvratno su mu stajale pa smo zato meni kupili 2 košuljice, traperice i torbu u zari i jaknicu u bershki, a njemu.....niš ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Avenue Mall e je ima sta dobrih stvari u zari za muske? i dal ima gore jack&jones i celio? ![]()
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Avenue Mall Viđeh da ima muške robe, nisam baš gledala kakve je kvalitete i kako izgleda, samo sam prozujala na brzinu. Jack&Jones ne znam, nisam vidila. Ali imaš ga u King Crossu.
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Avenue Mall ma znam da ga tam ima ali bash cu ic sljedeci tjedan do zagreba vidjet malo taj centar..
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Avenue Mall Ne sviđa mi se odjeća za muške u zari
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: avenue, mall |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:41.