Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Balerinke u Život i Stil forumu; E mislim da im se treba dići spomenik u svakom gradu. Definitivno najbolja obuća po mojoj slobodnoj prosudbi. Balerinke rulz ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-05-07, 21:57   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Balerinke

E mislim da im se treba dići spomenik u svakom gradu. Definitivno najbolja obuća po mojoj slobodnoj prosudbi.

Balerinke rulz

Nosite li vi balerinke i koliko ih imate? Kakve vam se najviše sviđaju?
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 22:01   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: Balerinke

Nisam sigurna u svoj stav o balerinkama hihihi. Nikad ih ne kupim, niti ih uzmem u obzir u dućanu. Nije da su mi ružne kad vidim na nekome, ali malo mi idu na živce možda.
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 22:04   #3 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 442
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

Ja te cipelice obožavam.Imam pet para balerinki, i jako ih volim nositi...
Ronaldinho_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 22:20   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ne nosim balerinke, i nisu mi nešto llijepe
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 22:26   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Pa Wamp u čemu ti hodaš... em ne voliš štikle em ne balerinke... kaj samo tenisice?
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 22:28   #6 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Hodam bosa

Nisam rekla da štikle ne volim, nego da ih ne nosim, da, tenisice najviše volim.. i japanke
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 22:49   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

E japanke... da, da... ja hoću Nike japanke... ono japanke s markom od tenisica...udobne skroz... ček me ne peče i ne svrbi između prstiju. Idealan spoj...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 23:41   #8 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,768
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

meni balerinke ružno izgledaju na curama

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 01:28   #9 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Poruka: 1,494
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
meni balerinke ružno izgledaju na curama
pa možda su te cure imale ružne balerinke ili obrnuto?
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 07:11   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Nosim ja,jer su mi udobne i lijepe ali one sa okruglim špicom
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: balerinke, nosenje balerinki

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103