Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Bezobrazno niske traperice u Život i Stil forumu; not for me ni ovak niske hlače, ni tange. mislim, tak ionak žene već i hodaju s tangama povučenim do ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-04-08, 09:35   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 383
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase
Re: Bezobrazno niske traperice

not for me
ni ovak niske hlače, ni tange.
mislim, tak ionak žene već i hodaju s tangama povučenim do struka, a trapke spuste do pol guze.
nije mi to jasno... ne bi nikad mogla hodat s komadićem tkanine u guzici. kaj tkanina, konac!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 10:43   #12 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,252
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Kakav bulšit
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 12:45   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 914
maja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono nešto

meni to nije loše
ovisi kako izgleda odozada,ako se vidi guzica,onda je too much sve skupa
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 13:12   #14 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,750
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

A jok pa se nevidi guzica uopće

Baš kak je cina rekla tange i štucne i eto
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 13:57   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,461
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

moja škemba bi "pojela" te olfo tangice/gaće pa bi izgledalo ko da imam traperice do guzice (al odozdola )
sve u svemu, ne sviđa mi se....
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 14:02   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 914
maja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono nešto

sad sam malo bolje pogledala ,pa to stvarno je pola guzice vani! ok,ne bih to nosila,vulgarno je ipak.
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 14:16   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,875
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

A čemu onda trošiti novce na traperice... Trebaju vam samo škare, haljina i dobijete ovo...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg assskirt.jpg (46.3 KB, 55 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 10:19   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,037
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Može to i ovako izgledati.

debela.jpg
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 11:11   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 4,896
white devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auru

u ovom mozes samo stajati ili lezati!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 22:46   #20 (permalink)
tvrdoglava curica foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 5,917
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

isse...
ja volim niske traperice,ali ovak šta ne bi ni po kući nosila...
što je previše previše je...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: traperice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108