| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Bezobrazno niske traperice u Život i Stil forumu; not for me ni ovak niske hlače, ni tange. mislim, tak ionak žene već i hodaju s tangama povučenim do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 383
![]() ![]() ![]() | Re: Bezobrazno niske traperice not for me ni ovak niske hlače, ni tange. mislim, tak ionak žene već i hodaju s tangama povučenim do struka, a trapke spuste do pol guze. nije mi to jasno... ne bi nikad mogla hodat s komadićem tkanine u guzici. kaj tkanina, konac!
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 23-10-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 914
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bezobrazno niske traperice meni to nije loše ![]() ovisi kako izgleda odozada,ako se vidi guzica,onda je too much sve skupa
__________________ There is nothing either good or bad, but thinking makes it so. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bezobrazno niske traperice A jok pa se nevidi guzica uopće ![]() Baš kak je cina rekla tange i štucne i eto ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 23-10-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 914
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bezobrazno niske traperice sad sam malo bolje pogledala ,pa to stvarno je pola guzice vani! ok,ne bih to nosila,vulgarno je ipak.
__________________ There is nothing either good or bad, but thinking makes it so. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bezobrazno niske traperice A čemu onda trošiti novce na traperice... Trebaju vam samo škare, haljina i dobijete ovo... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #20 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: Bezobrazno niske traperice isse... ja volim niske traperice,ali ovak šta ne bi ni po kući nosila... što je previše previše je...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: traperice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:35.

)