| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Bezobrazno niske traperice u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: latoa Meni su traperice skroz fora... nisu za običnu curu poput mene , ali da sam slavna pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bezobrazno niske traperice Citat:
![]() ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-03-08
Poruka: 25
![]() | Re: Bezobrazno niske traperice da ne otvaram novu temu; je li zna netko gdje u zg ima sirih muskih traperica; da nisu one gro siroke reperske nego da vuku na cargo hlace; gdje god sam gledao sve su neke pickaste; plitke i uske; znaci ovak nesto trazim: ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #34 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,649
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bezobrazno niske traperice Ove druge i zadnje su mi predobre ![]() Probaj po onim klasičnim dućanima, tipa levis, diesel, mustang, lee ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bezobrazno niske traperice Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sto je previse previse je......nesvidja mi se stovise odvratne su.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Bezobrazno niske traperice U južnoj Americi ima jako puno otrovnih zmija. Najvažniji djelovi odjeće su čizme i traperice. Normalno je na polugolo tijelo obući kožne nogavice. Raspravljate o kulturi koju ne poznate. Današnja kravata vodi porjeklo od marame za brisanje nosa. Baš bi volio vidjeti da ju netko upotrijebi za prvobitnu funkciju.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bezobrazno niske traperice Ni meni se ne svidjaju ovakva vrsta farmerki. Nekako mi neukusno i baš bljak ali ima ljudi kojima je to baš ql.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-07-08
Poruka: 13
![]() | Re: Bezobrazno niske traperice Citat:
![]() ne sviđa mi se uopće ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: traperice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |