| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Butici i muško/ženksa čeljad što tamo prodaje u Život i Stil forumu; Jebem ti sve i tome danasnjem trendu u 'rvata. Neki dan odem ja sa malom u shoping (da da, popustio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Butici i muško/ženksa čeljad što tamo prodaje Jebem ti sve i tome danasnjem trendu u 'rvata. Neki dan odem ja sa malom u shoping (da da, popustio sam zbog višeg cilja, čitaj mira u kući). Situacija 1.: Uletim u neki butik i gledam si jakne. I dođe do mene grmalj od 2 metra i 120 kila mišićne mase i počne mi sugerirati jakne. Pridrzava mi jaknu dok ju isprobavam i tako. I pri tome nema onaj klasičan pederasti glasic nego normano komunicira. Osjecao sam se jako bizarno ![]() Situacija 2: odvukla me malička u neki dućkas sa parfemima. I nasred dućana stoji neki Apoljon u picolovka majčici, uskim trapkama i drzi neki parfemčić ala Givenchy, Dior ili neki taj skupi proser. Curke koje su bile kraj njega su se samo kikotale, a vidis im u očima kitu njegovu. Nista drugo, valjda im se šljivilo i za mirise i šta on prodaje. Samo kako da ga dobiju da ih razguzi. Jebem ti šta ti je moderni marketing. Prije je to palilo samo kod muzjaka kad su kraj nekog traktora postavili komad pičetine oskudno odjeven. Ekipa je kupovala traktore iako su zivjeli u stanu ![]() Situacija 3. Neki Diesel ducan. I vidis 5 ljudi. Dvije neke pičkice klasične šta prodaju. Jednu modernu Raziju Mujaković i dva metrića šta su mi instant ubili volju da kupim bilo šta unutra i podigli mi volju da vidim kako izgleda moja šaka posred njihovih zubiju. Nema više onog klasičnog ljudstva u tim buticima. Prije si u tim buticima znao vidjeti simpatične curke/studentice. Normalne, komunikativne i pristojne. Sad je to rijetkost. Ili metrići ili Apoljoni ili Razije. Počet ću si online kupovati stavri jer je ovo počelo biti za kurac ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Butici i muško/ženksa čeljad što tamo prodaje Razguzi!!! Koji izraz!!!! ![]() OT: Mene više živcira kad mi je prodavačica nadrkana.....pljusnula bih ju najradije!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Butici i muško/ženksa čeljad što tamo prodaje Eto, zbog takvih ko ti oggy ja ne mogu dobiti posao u trgovini jaknama ![]() A što se tiče prodavača uopće mi ne trebaju dok ne dođem do kase. Zapravo ne trebaju mi ni onda ali jbg ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| banned | Re: Butici i muško/ženksa čeljad što tamo prodaje ili kad te fufe koje rade odmjere od glave do petei čitaš im u očima koji ti kurac seljo radiš ovdje, "to mi se jednom dogodilo kada sam ušao u Lee Cooper. fuj mi je to bola
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Butici i muško/ženksa čeljad što tamo prodaje Mrzim ih, pogotovo ove naše šta ti se nalijepe na šupak i trče za tobom ko jebeni psić. Koji ćeš mi ti kurac uopće, znam šta tražim, ne treba mi tvoja usrana stručna (mo'š mislit) pomoć pa shodno tome i odjebi. I ne pokušavaj mi uvalit tu usranu kapicu koja dolazi u paketu s ovom majicom na koju sam bacio oko...I na kraju svega sirotinjo, imaš zujalicu pa se ne moraš ni brinut da sam došao s namjerom da nešto klepim...
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Butici i muško/ženksa čeljad što tamo prodaje He, he... zgodna pričica Oggy. Ja svakodnevno (čitaj: da, skoro svaki dan sam u shoppingu) susrećem takve. Međutim uopće me ne žiciraju, više me živciraju nadrkane prodavačice ili pak one koje su preljubazne, pa te prate stopu u stopu. Gle, odkantaj. Znam ja vrlo dobro kaj meni stoji, kaj mi je veliko, kaj malo, a kaj taman isto tako i koje boje mrzim, a koje mi dobro stoje. Stoga me nećeš sa tim "ja sam tu da ti pomognem"- smeškićem pomoći. A pak one koje mi trebaju pomoći- kada kupujem ciplele i treba mi donjeti 39, e te, te, te gusketine su nadrkane i svaki put kad kažem "ne sviđaju mi se" e onda dobijem pogled u stilu "gubi se u tri pizde materine zakaj sam ja išla po 39"
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Butici i muško/ženksa čeljad što tamo prodaje Fora su mi te napirlitane trebačice napucane do bola i sa 7kn u novčaniku za kavu. ![]() Ali, neka Ona radi u Dieselu pa Šta reć, to mi životni poziv, kako ne respektirati ono bahato "ti nisi veličina 0" ponašanje. ![]() Hoću reći, ne yebe me to ni 5% - ak joj se trči, trči. Pare su kod mene, znam kaj tražim, koje boje volim, a na kraju više vjerujem ogledalu nego teti koja prodaje univerzalnu veličinu od 32 - 54. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Butici i muško/ženksa čeljad što tamo prodaje Ne spomiji mi veličinu 0 ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Re: Butici i muško/ženksa čeljad što tamo prodaje Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:31.

Ona radi u Dieselu pa
Šta reć, to mi životni poziv, kako ne respektirati ono bahato "ti nisi veličina 0" ponašanje.