Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Christian audigier u Život i Stil forumu; jeste li čuli za tog dizajnera, kaj kažete na obleku i njegove brandove...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-03-09, 14:58   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 23
Poruka: 18,228
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Christian audigier

jeste li čuli za tog dizajnera, kaj kažete na obleku i njegove brandove

Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-03-09, 15:00   #2 (permalink)
moderator foruma

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 35
Poruka: 14,802
fat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Foruma
Re: Christian audigier

nekako mi je ovo prebljestavo, da ne kazem kicasto

Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Sto su to TARZANCICI
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-03-09, 15:03   #3 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

sve šljokice posvuda, kristali mali

Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-09, 15:04   #4 (permalink)
moderator foruma

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 35
Poruka: 14,802
fat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Forumafat_boy_slim je jednostavno najveći Car Foruma

s obzirom da ja nosim i volim rozu boju mozda nisam mjerodavan komentirati ovo

Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Sto su to TARZANCICI
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-09, 15:08   #5 (permalink)
Administrator

meni je do jaja

Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-09, 09:53   #6 (permalink)
1 + 1

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 27
Poruka: 9,232
dorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosan

iskreno, kada bi vidjela dečka u majici sa predzadnje, a posebno zadnje slike pomislila bi sa kojega je ovaj brda sišao?

još je greška što na zadnjoj slici lik ima tamni traper. svjetli traper bi možda donekle izvukao situaciju, iako sumnjam.
moja ljubavi
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-09, 12:13   #7 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 24
Poruka: 7,319
Lulu Bg je sjajno za vidjetiLulu Bg je sjajno za vidjetiLulu Bg je sjajno za vidjetiLulu Bg je sjajno za vidjetiLulu Bg je sjajno za vidjetiLulu Bg je sjajno za vidjetiLulu Bg je sjajno za vidjetiLulu Bg je sjajno za vidjetiLulu Bg je sjajno za vidjetiLulu Bg je sjajno za vidjetiLulu Bg je sjajno za vidjeti

Ženske stvari okej, ali muške su mnogo ružne, bar meni. Mnogo su blješteće i kičaste i napadne.
Star 20-03-09, 12:18   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-09-08
Godina: 26
Poruka: 1,159
danza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Ženske stvari okej, ali muške su mnogo ružne, bar meni. Mnogo su blješteće i kičaste i napadne.
potpisujem!

ja imam dvije trenirke i jaknicu od Christiana Audigiera i skroz su mi , ali muske stvari su mi malo gejiš
Odgovori sa citatom
Star 20-03-09, 12:21   #9 (permalink)
moderatorica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 8,481
teica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosan

Imam nekoliko stvari od njega, tj. više to ne nosam. Prošle godine je bilo kak ti u modi.
Sjećam se svog blesavog shoppinga prošle godine prije Uskrsa u Grazu. Jesam i budala bila.

Inače majice su odlične, ko nove još uvijek, ali ja ih eto ne nosim.
Odgovori sa citatom
Star 20-03-09, 12:28   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-09-08
Poruka: 1,159
danza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobardanza je stvarno dobar

ti si dala 150, 200 $ za jednu majicu kako je nebi nosila????

ti si luda zena
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114