| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Christian audigier u Život i Stil forumu; jeste li čuli za tog dizajnera, kaj kažete na obleku i njegove brandove... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| moderator foruma Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: opet u manufakturi :ccc Godina: 35
Poruka: 14,802
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Christian audigier nekako mi je ovo prebljestavo, da ne kazem kicasto ![]()
__________________ Jebes krizu, zivot nema reprizu Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Sto su to TARZANCICI |
| | |
| | #4 (permalink) |
| moderator foruma Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: opet u manufakturi :ccc Godina: 35
Poruka: 14,802
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Christian audigier s obzirom da ja nosim i volim rozu boju mozda nisam mjerodavan komentirati ovo ![]()
__________________ Jebes krizu, zivot nema reprizu Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Sto su to TARZANCICI |
| | |
| | #6 (permalink) |
| 1 + 1 Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: na adaptaciji Godina: 27
Poruka: 9,232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Christian audigier iskreno, kada bi vidjela dečka u majici sa predzadnje, a posebno zadnje slike pomislila bi sa kojega je ovaj brda sišao? još je greška što na zadnjoj slici lik ima tamni traper. svjetli traper bi možda donekle izvukao situaciju, iako sumnjam.
__________________ Samo ti sve tajne znas o meni, moja ljubavi sve ono sto sam ja samo ti, ti jedina si sreca mojoj istini, moja ljubavi |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-09-08 Lokacija: Zagreb Godina: 26
Poruka: 1,159
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Christian audigier Citat:
ja imam dvije trenirke i jaknicu od Christiana Audigiera i skroz su mi , ali muske stvari su mi malo gejiš ![]()
__________________ Remember my name..... You'll be screaming it later!!! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| moderatorica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: ispred monitora Godina: 26
Poruka: 8,481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Christian audigier Imam nekoliko stvari od njega, tj. više to ne nosam. Prošle godine je bilo kak ti u modi. Sjećam se svog blesavog shoppinga prošle godine prije Uskrsa u Grazu. Jesam i budala bila. Inače majice su odlične, ko nove još uvijek, ali ja ih eto ne nosim. ![]()
__________________ Tri razloga zašto je dobro biti učitelj: lipanj, srpanj i kolovoz |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:07.

, ali muske stvari su mi malo gejiš