nekako mi je ovo prebljestavo, da ne kazem kicasto![]()
Raspravljate o temi Christian audigier u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; jeste li čuli za tog dizajnera, kaj kažete na obleku i njegove brandove...
nekako mi je ovo prebljestavo, da ne kazem kicasto![]()
![]()
s obzirom da ja nosim i volim rozu boju mozda nisam mjerodavan komentirati ovo![]()
![]()
iskreno, kada bi vidjela dečka u majici sa predzadnje, a posebno zadnje slike pomislila bi sa kojega je ovaj brda sišao?
još je greška što na zadnjoj slici lik ima tamni traper. svjetli traper bi možda donekle izvukao situaciju, iako sumnjam.
stupid is as stupid does
Ženske stvari okej, ali muške su mnogo ružne, bar meni. Mnogo su blješteće i kičaste i napadne.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
Imam nekoliko stvari od njega, tj. više to ne nosam. Prošle godine je bilo kak ti u modi.
Sjećam se svog blesavog shoppinga prošle godine prije Uskrsa u Grazu. Jesam i budala bila.
Inače majice su odlične, ko nove još uvijek, ali ja ih eto ne nosim.![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
ti si dala 150, 200 $ za jednu majicu kako je nebi nosila????
ti si luda zena![]()
Remember my name..... You'll be screaming it later!!!