pa meni je slatka!
ne vrišti toliko pa mi se zato sviđa!!!
ja sam uzela stvari sa decentnijim uzorkom da me se ne vidi iz aviona![]()
Raspravljate o temi Christian audigier u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; Nosila sam ju jedno vrijeme. Evo je......
Zadnji Uredio teica : 20-03-09 u 12:38
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
pa meni je slatka!
ne vrišti toliko pa mi se zato sviđa!!!
ja sam uzela stvari sa decentnijim uzorkom da me se ne vidi iz aviona![]()
Remember my name..... You'll be screaming it later!!!
Preskupo, a niš posebno.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
ja kupio u americi hrpu tih stvari, meni prejebena marka![]()
Prenapadno i neukusno..ove zenske majice neke jos mogu proci, al ove muske zivi uzas. fuj. mrzim te kombinacije lubanja, šljokica i cirkončića. pogotovo na muskarcima..
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
preeedobro)))
Baš je grozno. To mi je za ove soft Rappere koji ciljaju na publiku od 12.-15. godine. "Jesam badass, ali nisam svodnik i nemam kuje jer se tako žene ne nazivaju".
Onaj tko je nosio Versace sa onim njegovim motivom duž dijele obleke (za rusku mafiju obleka), taj bi mogao nositi i ovo.
OVo nije za repere![]()
Pa nije, to je sminkere bez ukusa. sorry. to je moje misljenje.
peace.
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)