Raspravljate o temi Christian audigier u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; meni predobra,i muška i ženska linija......imam 2 majice....crnu i bijelu,normalno sa puno kristalića i šljokica........
......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""......
Da, to je definitivno najbitnija stvar
Ne biras sta ces nositi na osnovu izgleda nego na osnovu toga koliko vrijedi 'poslovno carstvo' pojedine marke..pih.
Nazalost ne mozes si uvijek ni lovom stil kupiti![]()
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
Rekao sam ti koliko vrijedi poslovno carstvo kako bih ti dočarao koliko je to popularno i koliko se ljudima sviđa. A ne da nosim zato što poslovno carstvo vrijedi milijune, onda bih svaki dan nosio versace ili armani ko svaki drugi lik bez stila kad ne zna što nositi ode u versace ili armani, sigurno neće pogriješiti. U americi je to trenutno jedna od najpopularnijih marki i furaju je svi živi od poznatih kao što su madonna, jay-z, p.diddy...da ne nabrajam.
Ali svatko ima svoj ukus pa je svaka daljnja rasprava beskorisna.
Ma ok. nema frke.
Amerika je to sto je, to je posve drugi svijet i stil zivota od Europskog. Pa isto vrijedi i za stil odijevanja.
Meni je ruzno pa da vrijedi i troduplo vise.
I vjeruj mi da ne tvore samo potrosaci uspjeh pojedinog brenda, vec neki sasvim drugi faktori.
Uostalom, stvarno nebitna rasprava.
Tvoje pitanje je bilo:
i ja sam na njega odgovorila da mi se ne svidja. I to je cisto vizualni zakljucak koji dijeli vecina ljudi koja je postala tu u temi.
A ti to nosi, tvoja stvar.
![]()
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
amerika je stil majkl dordan tenisice, dres omiljenog kosarkaskog/ragbi kluba i traperice as siroke as possible![]()
Ne bih ni ja slozila s tobom. Ne bi ni ti samnom. Ne bi ni ja s tobom, pa ni ti samnom.
Itd. itd. itd.
Nisam rekla da je skupa, kosta onoliko kako izgleda.
Necu promijeniti misljenje, neces ni ti. I krajnje mi je debilno odlaziti u ovakav offtopic.
i ne donosim zakljucke na temelju nicega sto nisam vidjela i sama.
Wonderwall - slazem se![]()
![]()