| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi croksice u Život i Stil forumu; kul su..sam kak bi ja u tom' zgledal..boli me..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 730
![]() | Re: croksice Odvratne su,to nikad nebi kupila,ni u ludilu!!!
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo,oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo.. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: croksice nije mi baš bilo jasno kad sam ih počeo viđati na ljudima. doduše, izgledaju mi jako udobno, makar su gadne kao genitalni herpes. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: ~zivotinjsko casrtvo~ Godina: 18
Poruka: 58
![]() | Re: croksice ja ih stalno kradem mladjoj seki pa ih nosim po kuci .ruzne su do boga,al su straaaaaasno udobne.svaki korak je kao masaza stopala..imaju unutra onaj neki bockavi dio,ufff..idem ih locirat ![]()
__________________ With heaven's help, you cast your demons out And not to pull your halo down, around your neck and tug you off your cloud..But I'm more than just a little curious.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croksice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:01.

Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo,