| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi da li imate koji piercing u Život i Stil forumu; Pupak! Napravila sam ga u Hamburgu prije 5 godina. Nemam slikicu di se dobro vidi, morat ću sliknut...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: da li imate koji piercing Pupak! Napravila sam ga u Hamburgu prije 5 godina. Nemam slikicu di se dobro vidi, morat ću sliknut...
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 621
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li imate koji piercing Citat:
![]()
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Purger | Re: da li imate koji piercing A jedna rupica više manje ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: da li imate koji piercing Citat:
Ako ga skineš dok ti unutarnji dio rane nije posve zacijelio i dok ti se koža na čitavoj rani nije regenerirala (znači, i vani i unutra), rupica će nestat. Ako ga nosiš dugo, kao ja, rupica ostaje. Moj piercing majstor mi je rekao da će mi ostat čak i kad ću je skinut dok budem trudna. Eventualno će mi se suzit, pa ću kasnije, ako budem opet htjela stavit nakit, morat na stretchanje. Inače, ja sam očekivala ogromnu bol, ali to ti je mačji kašalj. Samo sljedeća 2 tjedna moraš vodit brigu o tome-čistit i ne nosit uske majice. I, nikako pletene stvari, da ti se ne zahakla! To je bolno!
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li imate koji piercing Ni ja nemam ništa. Imala sam pet rupica na uhu, ali sa dolaskom u srednju sam sve izvadila van. Ni pircing, ni tetovaža... ništa ne dolazi u obzir. |
| | |
![]() |
| Tagovi: piercing |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:28.

i staviti ovdje, naravno.

ma mene samo strah da ne ostane rupica 

ne želim nikakve suvišne rupice