| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi da li imate koji piercing u Život i Stil forumu; Ja nemam i ne volim bas te stvarcice na zenama...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li imate koji piercing Ne bi stavio u sebe to željelo za kilu para, pa koju pm će mi probijeni komad željeza u koži, sam moram pazit da ga negdje ne okačim o stojkana. Ljudi zabrijali ste malo, ili sam ja zabrijo, al u svakom slučaju ja sam u pravu
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | Re: da li imate koji piercing obrva....... stavila bi jos jedan mozda....samo umjereno, nevolim pretjerivanje.....ko treba kaj je usla u guinessovu knjigu s preko 3000 pierceva-bolesno, hrpa metala ![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: da li imate koji piercing u zadnje vrijeme sve vise piercing majstora se pocinje sluziti bio-plastom....sipkice izrađene od bioplasta su puno bolje od metalnih....mogu se kratiti po potrebi dok se metalne moraju kupovati krace i skuplje su.... ja osobno imam piercing na "bradi"(probuseno pred 3 mjeseca) i tu i tamo me ulovi zelja za jos jer kad jednom krenes nesto te vuce ka novim busenjima....ali ja cu stat sa ovim piercingom....
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: piercing |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:39.

nesto te vuce ka novim busenjima....ali ja cu stat sa ovim piercingom....

UvIjEk zA AkCijU,NiKaD PrOtIv pOnEkAd SuZdRzAn Al RiJeTkO KaD!!!!