| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi da li imate koji piercing u Život i Stil forumu; imat cu na pupku..2.. jedan iznad i jedan ispod..ali poslije ljeta.. =) jedva cekam... a kad napunim 18 cu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: da li imate koji piercing mozda bih ti i mogao sta reci gdje ima dobrih piercinga jer ne znam iz kojeg si grada !?!?
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: da li imate koji piercing e onda ti ne mogu pomoci....za Rijeku znam, ali za Zagreb nemam pojma...ali svaki tatoo salon mora imat veliki izbor piercinga
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: da li imate koji piercing hej, ja sam si htjela izbušit jezik, al nisam to već nešto drugo... tragus (ona mala mala hrskavica na uhu) i prezadovoljna sam, ako će me još držat jezik bubnut ću ga al rađe bi prije tetovažu ![]() a za pirsing studie... hm imaš tam kod trešnjevke zagreb pirsing studio i imaš robija kod njega ti se ulazi u podrum i ima velik izbor tamo sam si ja pirs za rođendan kupila, a ženska koja tam radi ima 29 pirseva na faci!!! užas izgleda,malo je pretjerala... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: da li imate koji piercing onda je ona slicna Ani iz Rijeke....samo brijem da ona ima nesto vise od 29 piercinga na licu ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: piercing |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.

užas izgleda,malo je pretjerala...