| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi da li imate koji piercing u Život i Stil forumu; Et odma da kazem nisam nasla takvu temu...=) Sto vi decki i cure mislite o tome... Jel imate nausnice/ piercinge ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 99
![]() | Piercing/nausnice Et odma da kazem nisam nasla takvu temu...=) Sto vi decki i cure mislite o tome... Jel imate nausnice/ piercinge po sebi...a ako ne...gdje bi voljeli imati... Ja imam ukupno 7 nausnica ...i voljela bi napraviti piercing na pupku,ali nemam godina dovoljno za to ![]()
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: da li imate koji piercing imala san u pupku, baš je bija simpa skroz. zbog operacije san ga morala izvadit, i kako san ležala u bolnici zaresla mi rupica tako da sada nemogu probiti nikako. ![]() al nema vzee, može se opet probušiti ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: iz šume Blairwitch...
Poruka: 1,126
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li imate koji piercing neam piercing.... prije mi je to bilo cool, a sad mi je ali kada bih stavljala, stavila bi na nosu
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 79
![]() | Re: da li imate koji piercing imam 2 naušnice - 1 na jedno uho, 1 na drugo ![]() i kuglicu na jeziku mmm, ne mrem je skidat za 500 god.!!! a, budimo iskreni, komadi se mnoooogo lakše bare sa kuglicom na jeziku :
__________________ When god made boys, she was only joking |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 79
![]() | Re: da li imate koji piercing eh, da, pored one dvije naušnice i kuglice na jeziku, htjela bih i na obrvi... al ne znam dal ljevu il desnu... puff, treba se odlučiti...
__________________ When god made boys, she was only joking |
| | |
![]() |
| Tagovi: piercing |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:32.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...

jacky d 

: