| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi da li imate koji piercing u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Lucia pupak i nos.. ja bi i jezik al mi dečko ne da ja bi pupak jako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li imate koji piercing ja bi pupak jako rado probušila! znam odprilike proceduru,al mi je bed jer imam mali madež u pupku pa bi bušila donju stranu.. jel bolilo? ![]() imam jedino tetovažicu trajbl na donjem dijelu leđa, a sad bi pupak al nekak ne znam .. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" Zadnji Uredio L o r e n a : 01-12-07 u 15:16. |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-08 Godina: 19
Poruka: 47
![]() | Re: da li imate koji piercing gornja strana na pupku uopće ne boli...a donja malo da...ali nije strašno... ...ja imam na pupku i na jeziku bi, ali...ali dečko mi ne da, ne voli ni ovaj jedan...
__________________ Don't try to understand me, just love me... |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li imate koji piercing Citat:
![]() ![]() ![]() bljak
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... | |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: da li imate koji piercing Citat:
btw kao što rekoh imam na pupku,na nosu,i na ušima.... Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 15-01-08 u 11:23. | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li imate koji piercing sad me strah.. jel se to može radit pod nekom anestezijom ![]() kukavica, nisam znala da sam takva kukavica...lalalalalala, dalje ne znam ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #69 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() | Re: da li imate koji piercing trenutno nemam,ali mogao bi poradit na tome,čisto da znam da sam ga imao par dana...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
![]() |
| Tagovi: piercing |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:33.

. . .mAlA hOoLiGaNkA. . .