| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi da li imate koji piercing u Život i Stil forumu; ne treba te bit strah...ako to zaista želiš izdržat ćeš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #74 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li imate koji piercing Prije dva tjedna kad sam prvi put čitala ovu temu imala imala sam samo probužane uši (jedna na jednom i tri na drugom uhu), sada imam piercing na pupku i prezadovoljna sam s njim.
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: da li imate koji piercing Citat:
![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 61
![]() | Re: da li imate koji piercing zna li netko gdje ima onih pirseva za usnu koji se mogu micat i stavljat
__________________ When I feel like talking I never be wrong, If I feel like walking you best come a long... |
| | |
| | #77 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li imate koji piercing nemam...nisam za to na sebi jer mi ne bi dobro stajalo...al možda stavim neku tetovažu kad budem imao viška love... btw je li moguće imati viška love? ...ne kod nas![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #78 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: da li imate koji piercing Uvijek je moguće imati viška love, ali samo ako nemaš kredita!!! Imam dva pierca, oba na desnoj obrvi, okomiti sa spikeovima, jedan veći, a jedan manji. To je to sa piercinzima sam gotov, tetovaže imam 3 velike i jednu manju, a svake godine ili proširim jednu od postojećih, ili stavim novu, i tako unazad 6 godina!!!
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: piercing |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:33.

...ne kod nas