| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Da li volite da nosite "japanke" u Život i Stil forumu; Volim, sportske za plazu i finije kozne navecer za vani, ako mi se neda maltretirat u stiklama one mi dobro ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Volim japanke da nosim | |||
| samo kada idem na plazu | | 6 | 10.17% |
| uz svakodnevnu odevnu kombinaciju | | 14 | 23.73% |
| uvek, preko celog dana i u svim situacijama | | 16 | 27.12% |
| tj. ne volim da ih nosim uopste. | | 23 | 38.98% |
| Glasači: 59. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li volite da nosite "japanke" Volim, sportske za plazu i finije kozne navecer za vani, ako mi se neda maltretirat u stiklama one mi dobro dodu jer su udobne , a opet ih mogu nosit na svakakvu kombinaciju, od minica do traperica. I ne moram lupat glavu, kad neznam koje cu cipele obuc , navucem japanke i bok. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Da li volite da nosite "japanke" Citat:
![]() ko si ti ..si se predstavil opce??
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li volite da nosite "japanke" ..........da nema japanki, ne znam što bi drugo nosila ljeti.......obožavam ih, i stalno kupujem nove.......
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-05-07 Lokacija: Alger Godina: 37
Poruka: 8
![]() | Re: Da li volite da nosite "japanke" Citat:
mozda nije napisano istim recima, ali uop(st)ce ne odgovara pitanju teme. zamolio bih te da kulturno ucestvujes u ovoj diskusiji.
__________________ nisam jos naucio da se potpisem! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: japanke, japanke za plazu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:46.

a