| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Da li volite da nosite "japanke" u Život i Stil forumu; nosim ih samo doma i na plazu... |
| Vidi Rezultate Anketa: Volim japanke da nosim | |||
| samo kada idem na plazu | | 6 | 10.17% |
| uz svakodnevnu odevnu kombinaciju | | 14 | 23.73% |
| uvek, preko celog dana i u svim situacijama | | 16 | 27.12% |
| tj. ne volim da ih nosim uopste. | | 23 | 38.98% |
| Glasači: 59. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li volite da nosite "japanke" Smiri se, majstore... U čemu je problem? Pa šta i da je na srpskom? Ako ti smeta, ti nemoj čitat, hrvatino...
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| charolastra | Re: Da li volite da nosite "japanke" Upravo tako, potpisujem damfiska od riječi do riječi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: Da li volite da nosite "japanke" Damfisk i očekivao sam nešto kao ako ti smeta nemoj čitati. I naravno da mi smeta. Samo onda zašto se portal zove croportal, a ne srpski portal? E da, volim nostiti japanke. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li volite da nosite "japanke" Portal je otvoren za sve ljude iz svih zemalja, pa tako - vjerovao ili ne - i iz Srbije. Cura koja je otvorila ovu temu je iz Srbije, govori (i piše) na srpskom, i svi koji su posjetili ovu temu su je savršeno razumjeli, i nikome ništa nije smetalo, dok se ti nisi pojavio. Zato ću ti opet predložit - ako ti smeta, ti nemoj dolazit na ovu temu. A imam i još jedan prijedlog - zaposli se kao lektor u ministarstvu kulture, pa krstari internetom i aktivnoj agitiraj po hrvatskim forumima protiv srpskog, a u cilju očuvanja djevičanske čistoće hrvatskog virtualnog prostora.
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #59 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li volite da nosite "japanke" Citat:
Citat:
............potpisujem...............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: japanke, japanke za plazu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:59.