| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Di kupujete robu??? u Život i Stil forumu; tamo di mi se svidi roba... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di kupujete robu??? ma daj? sad bih na njihovoj stranici, ne pise popis trgovina, samo njihovi sadrzaji. bilo bi super da se otvori jedan kod nas joj, kad se samo sjetim da imam sat vremena puta do tamo ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di kupujete robu??? moze biti da imaju neke zajednicke marke. znam da imaju new yorker. on je isto dio h&m, ali ima i svoje posebne trgovine (kao onu u city centru). za ostalo ne bih znala.
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Di kupujete robu??? ipak neće biti h&m-a u Avenue Mall-u, on će biti u onom centru pokraj nove dvorane na laništu, ali pošto to još nije ni počela gradnja znači ništa do sljedeće godine ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kupujete, robu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:44.

joj, kad se samo sjetim da imam sat vremena puta do tamo 
Ili sam to nešto pobrkala