Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Di kupujete robu??? u Život i Stil forumu; vtc...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-08-07, 01:16   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Di kupujete robu???

vtc
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 10:48   #22 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mab Pogledaj Poruke
kaj nebude bio sad u Avenue Mall-u
Ne

Ne, H&M neće biti. Zara dolazi što je po mom mišljenju

Glupo mi je napisati gdje kupujem, možda je bolje napisati gdje ne. Nešto ne volim Terranovu, stvari mi nekako prejeftino izgledaju i nikako da nađem svoj broj.
Inače radujem se Zari, alleluja više. U tom dućanu UVIJEK nešto kupim kad idem u Graz ili Ljubljanu (ajme odavno nisam bila). Ali sad kad se purgerice sjate, mislim da će prvi dan pokupovati cijelu kolekciju. Odjednom cijeli grad u istim majicama, hlaćama, torbicama Ajde nema veze, samo da im ne nabiju cijenu.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 11:13   #23 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

diesel (obozavam!!!!!! ) replay , mango, H&M (kvalitetno, u trendu, lijepo i jeftino)
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 11:16   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,311
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Mean girl Pogledaj Poruke
Urban republic
E mean, moram reagirat na ovo. Imam jedno 4 majice od UR - a i tenesice. Kad sam ih kupovao zgledale su ko kvaliteta, nakon nekog vremena i par pranja na majicama su se pojavile nekakve crvene točke (tamno zelene majice) i totalno su izblijedile. Ode mi odma 800 kn za mjesec dana.

Odem kupit u međuvremenu tenesice. Nosim ih evo sad će bit 2 mjeseca i potpuno su se raspale (ne igram nogomet u njima nego samo "hodam"). Na desnoj šuzi jebeni jezik otpo. Pa di se to dešava. Skroz su poderane. Ošlo mi 400 kn.

Za zimu sam si kupio 2 duge majice koje su se u pranju raširile za 2 broja i sad su mi sve velke i nenosive.

Od sad izbjegavam tu marku u širokom luku i pljujem čim mi neko spomene UR. Kako kradu pare to je za nevjerovat. Svima preporučam da izbjegavaju UR

P.S. Ove sve artikle sam kupio u kratkom vremenskom razdoblju pa nisam mogo uvidjet kakva su to sranja.
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 11:26   #25 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
E mean, moram reagirat na ovo. Imam jedno 4 majice od UR - a i tenesice. Kad sam ih kupovao zgledale su ko kvaliteta, nakon nekog vremena i par pranja na majicama su se pojavile nekakve crvene točke (tamno zelene majice) i totalno su izblijedile. Ode mi odma 800 kn za mjesec dana.

Odem kupit u međuvremenu tenesice. Nosim ih evo sad će bit 2 mjeseca i potpuno su se raspale (ne igram nogomet u njima nego samo "hodam"). Na desnoj šuzi jebeni jezik otpo. Pa di se to dešava. Skroz su poderane. Ošlo mi 400 kn.

Za zimu sam si kupio 2 duge majice koje su se u pranju raširile za 2 broja i sad su mi sve velke i nenosive.

Od sad izbjegavam tu marku u širokom luku i pljujem čim mi neko spomene UR. Kako kradu pare to je za nevjerovat. Svima preporučam da izbjegavaju UR

P.S. Ove sve artikle sam kupio u kratkom vremenskom razdoblju pa nisam mogo uvidjet kakva su to sranja.

uff...nisam znala da je to tako lose a woj....hahahaahaha
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 11:31   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,256
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ne

Ne, H&M neće biti. Zara dolazi što je po mom mišljenju

Glupo mi je napisati gdje kupujem, možda je bolje napisati gdje ne. Nešto ne volim Terranovu, stvari mi nekako prejeftino izgledaju i nikako da nađem svoj broj.
Inače radujem se Zari, alleluja više. U tom dućanu UVIJEK nešto kupim kad idem u Graz ili Ljubljanu (ajme odavno nisam bila). Ali sad kad se purgerice sjate, mislim da će prvi dan pokupovati cijelu kolekciju. Odjednom cijeli grad u istim majicama, hlaćama, torbicama Ajde nema veze, samo da im ne nabiju cijenu.
Zaru jedva cekam! Kako volim taj ducan
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 12:03   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
diesel (obozavam!!!!!! ) replay
i ja ih obozavam ali su im cijene prepaprene za moj dzep
Star 23-08-07, 13:55   #28 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

................kupujem tamo gdje mi se svidi............ne patim za markiranom robom, tako da imam svakakve odjeće i jeftinije i jako skupe...........kao što sam rekla već, najbitnije mi je da mi se svidi...........a onda mi nije bitno da li to košta 100 kn ili 1000 kn, ja to moram imati..........
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 13:58   #29 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja iz principa ne želim kupovat nešto preskupo, ako mi se i svidi ima sigurno i nešto jeftinije, da se nać.
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 14:50   #30 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja iz principa ne želim kupovat nešto preskupo, ako mi se i svidi ima sigurno i nešto jeftinije, da se nać.
..........ne kupujem ni ja često takve stvari, imam tek nekoliko krpica, jer koliko god to koštalo, kod mene mu je rok trajanja 3 oblačenja......... ........kupim jedino kad se na prvi pogled zaljubim u to, pa poslije ne spavam 5 dana dok ne kupim..............
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kupujete, robu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111