Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Domaći modni kreatori u Život i Stil forumu; Kupujete li hrvatsko? Odnosno stvari od Roberta Severa, Viktora Drage, Linee, Image Hadada i drugih. Ja do sada nisam, no ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-05-06, 11:17   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 304
Phoenix se izdvaja iz mase
Domaći modni kreatori

Kupujete li hrvatsko? Odnosno stvari od Roberta Severa, Viktora Drage, Linee, Image Hadada i drugih. Ja do sada nisam, no nikad se ne zna.
Phoenix je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-06, 12:00   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Domaći modni kreatori

nikad, znam samo da mi je frend kupio sako od 2500 kuna, Luka Klarić ga napravio, kao unikat, i nije bio loš
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-06, 13:52   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 304
Phoenix se izdvaja iz mase

Ja sam baš mislio sljedeći tjedan svratiti do dućana Roberta Severa da malo pogledam šta ima.
Phoenix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 19:31   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-04-07
Poruka: 20
DKNY se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Phoenix Pogledaj Poruke
Kupujete li hrvatsko? Odnosno stvari od Roberta Severa, Viktora Drage, Linee, Image Hadada i drugih. Ja do sada nisam, no nikad se ne zna.
Sviđa mi se Severova odjeća iako je dosta skupa. Drugi uglavnom kreiraju za žene tak da .
BTW: Viktor Drago nije kreator nego stilist.
DKNY je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 19:39   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

pa ima ok stvari kod nas ... samo kaj je to nažalost nedovoljno poznato ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 22:44   #6 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Phoenix Pogledaj Poruke
E da, Robert Sever kreira stvarčice za cure (ne žene!) koje imaju dovoljno da si mogu 1000 kuna odvojiti za majicu kratkih rukava, običnu, pamučnu. Ili 2500 kn za torbu, lakiranu s nekom karikaturom na njoj. Jebeno!

Linea, moji miljenici... haljine okej, cijene manje okej. Nadalje nećeš dobiti unikat, jer ako otvoriš novine i pogledaš kaj je Severina nosila na zadnjom otvaranju ŽNJ restorana skužit ćeš da je to tvoja haljina koju još nisi ni obukla na vjenčanje (promociju, večeru...) ista ona kojom je Severina brisala pod dotičnog ugosteteljskog objekta.

Image Haddad, broševi , imam jedan i zgođušan mi je. Jel ih više prodaju? One sa anđelima? Uglavnom, moja mama ih voli, ja se još nisam našla u sakoima od tvida i suknjicama a la sekretarica iz Titinog doba.

Ajme jesam zlobna!

Evo moje pohvale (više dizajnu nego cjenama, mada ajde, ajde...) Amarie (mislim da za muške nema ništa) i Bodoir- sisterice... super dizajn, kreativne cure, simpatične, uvijek pistupačne, eto. Ajd.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 22:49   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ma vraga si zlobna! Oni su zlobni sa svojim cijenama koje su u nesrazmjeru s realnom vrijednošću!
Ne bih od tog severa ni maramicu kupila, a a kamoli majicu za 1000kn
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 23:02   #8 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
ma vraga si zlobna! Oni su zlobni sa svojim cijenama koje su u nesrazmjeru s realnom vrijednošću!
Ne bih od tog severa ni maramicu kupila, a a kamoli majicu za 1000kn

Ma ti svi su samo napuhani od strane nekih novinica tipa Extriii, Glorijica, Priča... realnost je da su im stvari jednostavno
ako hoćeš dizajn i unikat odeš kod studenata TTF i pogledaš kaj oni rade.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 23:03   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 19
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Da mi neki kreator napravi nešt od zlata nebi obuko

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 23:04   #10 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,768
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ne, niti namjeravam

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: domaci, kreatori, modni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103