| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Domaći modni kreatori u Život i Stil forumu; Kupujete li hrvatsko? Odnosno stvari od Roberta Severa, Viktora Drage, Linee, Image Hadada i drugih. Ja do sada nisam, no ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-04-07
Poruka: 20
![]() | Re: Domaći modni kreatori Citat:
Drugi uglavnom kreiraju za žene tak da .BTW: Viktor Drago nije kreator nego stilist. | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Domaći modni kreatori Citat:
Linea, moji miljenici... haljine okej, cijene manje okej. Nadalje nećeš dobiti unikat, jer ako otvoriš novine i pogledaš kaj je Severina nosila na zadnjom otvaranju ŽNJ restorana skužit ćeš da je to tvoja haljina koju još nisi ni obukla na vjenčanje (promociju, večeru...) ista ona kojom je Severina brisala pod dotičnog ugosteteljskog objekta. Image Haddad, broševi , imam jedan i zgođušan mi je. Jel ih više prodaju? One sa anđelima? Uglavnom, moja mama ih voli, ja se još nisam našla u sakoima od tvida i suknjicama a la sekretarica iz Titinog doba.Ajme jesam zlobna! Evo moje pohvale (više dizajnu nego cjenama, mada ajde, ajde...) Amarie (mislim da za muške nema ništa) i Bodoir- sisterice... super dizajn, kreativne cure, simpatične, uvijek pistupačne, eto. Ajd.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Domaći modni kreatori Citat:
Ma ti svi su samo napuhani od strane nekih novinica tipa Extriii, Glorijica, Priča... realnost je da su im stvari jednostavno ako hoćeš dizajn i unikat odeš kod studenata TTF i pogledaš kaj oni rade.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
![]() |
| Tagovi: domaci, kreatori, modni |
« Balerinke
|
Krzno: da ili ne? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:44.

Drugi uglavnom kreiraju za žene tak da
.
, imam jedan i zgođušan mi je. Jel ih više prodaju? One sa anđelima?
Uglavnom, moja mama ih voli, ja se još nisam našla u sakoima od tvida i suknjicama a la sekretarica iz Titinog doba.