i uske i siroke... nije uopce nuzno da su marka... mislim da su mi dva ili tri para samo marke... ostalo najobicnije![]()
Raspravljate o temi donje rublje u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; eto.... kakvo donje rublje nosite? cure- dal nosite uvijek tange,gaće,boxe,ili kako kada.... kakve grudnjake nosite,dal kupujete neku marku donjeg rublja ...
i uske i siroke... nije uopce nuzno da su marka... mislim da su mi dva ili tri para samo marke... ostalo najobicnije![]()
Uske boxerice-nisu neka marka...
Me likes red and black![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
ja nisam odgovorila... ne nosim marku donjeg rublja,kupim samo da je lijepo i da dobro stoji.. uvijek nosim tange osim kad imam ženskih problema onda nosim gaće il boxe... a grudnjak nosim s košaricama...
što se tiče boje crno,crveno,baby zeleno,roza,plavo.... volim u boji... a i bijeloga imam....
što se tiče materijala-čipkica,svila,ali najčešće pamuk jel mi je to najudobnije...
Ovisno o prilici. Zna se svega naci, iako bas i ne patim previse za nekim saroliki donjim rubljem. Crno i bijelo, eventualno crveno je zakon !![]()
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Crne široke bokserice, uske nikad..
široke bokserice, uske jako rijetko
uglavnom široke nosim,ponekad uske,marka nije bitna...
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.
nosim sve, svakakvih boja![]()
i uske i siroke
uglavnom tamnie boje...
..da se ne vidi zuto il smedje
sala