| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Ekstenzije u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: teica Nein, nein... neće doći na moju glavu kao što već napisah pošto nitko nema dobrih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 201
![]() ![]() ![]() | Re: Ekstenzije Citat:
???a cuj, teske su za odrzavanje, ono treba vise vremena, a ako stvarno zelis da izgledaju perfect every day, onda je frizer pod must.
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Ekstenzije Citat:
i bolje,nemoj is staviti,zažalila bi kao što većina žali kad ih stavi.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekstenzije imala sam ih i opet ću ih staviti,nikakvih komplikacija nije bilo oni koji imaju loša iskustva vjerojatno su bili kod frizera koji loše rade
__________________ Cambio dolor por libertad Cambio heridas por un sueño Que me ayude a continuar Cambio dolor, felicidad Que la suerte sea suerte Y no algo que no he de alcanzar |
| | |
| | #14 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Ekstenzije e ja se odlučila na stavljanje ekstenzija zato što sam se šišala pa mi se ne sviđa dužina kose,želim imat dugačku kosu do guze... kontala sam ih stavit idući tjedan al idem na more,a čula sam da bi mi od slane vode ošle u vražju mater..tak da ću ih stavit kad se vratim s mora,,,, stavit ću nekih 100 komada... išla sam u 3 frizerska.... u svakom mi rekli drugačije,u prvom mi butra neće stavit radi mora i radi toga što mi kao treba gornji dio kose narast još mal i kaže da mi treba oko 100 komada,u drugom mi je žena rekla da mi treba 200 komada to je 4 milje kuna,a i previše mi je 200 komda,u trećem mi ženska kaže da mi treba samo 50... bože dragi ti frizeri.... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Ekstenzije vjerojatno mislila soma, al kad neznas bolje napisat tocan broj ![]() iako je i to puno... valjda ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #19 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Ekstenzije 4 milje je kod nas u osijeku 4000 kn...neću dat 4,dat ću 2 milje ili 2000 kn ili 2400 kn ako stavim 100 komada onda je to 2000 a ako stavim 12o komada bit će 2400.... pa želim ekstenzije...oću kosu do guza...zato što sam imala dugu kosu i krava frizerka me previše ošišala i sad patim za kosom ![]() 20 kn je jedna ekstenzija...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ekstenzije hmm.. kod nas je 4 000 => cetiri soma 4 000 000 => cetiri milje kak izgleda tih 100kom ako su extenzije duplo duze od kose?? ja si to nikak ne mogu zamislit? ima neko sliku s extenzijama? i kaxe to uopce "lijepi" na kosu?
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:10.

???

i bolje,nemoj is staviti,zažalila bi kao što većina žali kad ih stavi.
to je 4 milje kuna,a i previše mi je 200 komda,u trećem mi ženska kaže da mi treba samo 50... bože dragi ti frizeri....