| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Ekstenzije u Život i Stil forumu; I? Kakve su? Jesi bila? Kako ti stoji? :... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 401
![]() | Re: Ekstenzije Kada sam bila na kavi s Antonijom Šolom rekla mi je da jako voli dugu kosu, ali s obzirom da ima kratku imala je često ekstenzije. I kaže ona meni da je dobila oko 5 pramenova koji se prikopčaju za kosu špangicom i da će ih stavit... To je super jer se mogu maknuti, samo gdje se to može nabavit? |
| | |
| | #43 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Ekstenzije jao cure.... ![]() stavila sam nedavno ekstenzije,jedna mi je otpala,sad strahujem da će mi sve otpast..i pipkam si tamo po keratinu i osjetim kao da je malo omekanio,ko da nije tvrdo više..šta sad?!jel tak i vama bilo? joooj..samo da ne očelavim-da mi ne pootpadaju ![]() popizdila sam lizard bila sam,super mi stoje,ali sad strahujem ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 19-08-08 u 23:36. |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-03-08
Poruka: 465
![]() ![]() | Re: Ekstenzije Citat:
ne brini što je mekan, to ti može biti i od fena dok se ne ohlade. peri kosu sa kron šamponom i regeneratorom i u salonu (pofuraš sa sobom) i doma. ako pereš doma radi to na stoječki da ti se ne mrse i dok je još natapkan regenerator, pročešljaj ih. ako sama peglaš pazi da se ne približiš spojevima. ovaj šampon ti nisam navela bez veze. ja ne radim pauze između stavljanja i kosa mi je super. nije prorjeđena i uništena kako nekima zna biti. i mrtva kosa traži više brige. trackaj je obavezno silikonom i to normalnim, ništa od onih ciljanih preparata za extenzije ti ne treba, to je sve prodavanje magle- isprobala sam. Zadnji Uredio rebecca brandon : 20-08-08 u 21:00. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 739
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ekstenzije cure nemojte si to sranje stavljati, unisticete kosu... pa mogu se napravit tak slatke frizurice s kracom kosom. koju kitu si lemit necije tuđe dlake na glavu... : ) i onda samo problemi s odrzavanjem, a i vidi se kad pocne rast kosa rub od ekstenzija, a i bacanje para... p.s. a i niti ne izgledaju lijepo.
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Ekstenzije ali ja ih nemam dugo.... kosu sam samo 1 fenom osušila odkad imam ekstenzije.i tad sam ju i opeglala... pazim na spojeve... ostavim da se prirodno osuši pa mi bude malo valovita... perem kosu sa baby šamponom za kosu - hipp shammpoo (idealno nježan šampon za čiščenje i njegu osjetljivog vlasišta i tjemena djece) i s onim glis hair repair šamponom...rozim... kad regenerator stavljam stavljam ga samo na vrhove,jel su mi rekli da ne stavljam regenerator na keretin jel će omekanit... a u čem je taj kron dobar? što se tiče češljanja,suiper se češlja,polagano ja to... a imam i silk za kosu i one neke kristaliće...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-03-08
Poruka: 465
![]() ![]() | Re: Ekstenzije pa kron ti je nešto kao biljni šampon, služi za obnavljanje i rast kose. definitivno je najbolji. ne smeta ti da regenerator dođe na spojeve. extenzije jesu mrtva kosa ali su pomješane sa našom pa ih treba održavati i paziti da nebi bilo cmoljenja kad se skinu. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:58.

: