| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi gdje kupit??? u Život i Stil forumu; ovdje stavite slike robe,cipela,torbe itd…..ono sta bi voljeli imat,ali ne znate gdje to ima kupit.... ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-04-07
Poruka: 36
![]() | gdje kupit??? ovdje stavite slike robe,cipela,torbe itd…..ono sta bi voljeli imat,ali ne znate gdje to ima kupit.... ja bi ove torbe,jel ko zna gdje ima za kupit ![]() ![]()
__________________ iskustvo je ono sto djevojci ostane kad sve ostalo izgubi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-07
Poruka: 4
![]() | Re: gdje kupit??? već dugo si želim kožne hlače kupit,al ugl. sve su dubokog kroja i u trapez...fuj.. i onda sasvim slučajno naišla na ovo: Net.hr i zaljubila se od glave do pete,sva sam looda,i želim ih pod svaku cijenu.. ima ih gdje u zg-u za nabavit,ili okolici? ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje kupit??? Citat:
Meni je koma, ali kome se sviđa go a head. A ove torbe kod ove prve; imaš u Vlaškoj malo prije Gallerije ako ideš od trga. Ne mogu se sjetiti kako se zove dućan. Ali ne možeš ga fulati, ima milijun torbi u izlogu.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje kupit??? Meni se ne da obilaziti trgovine, a nemam ni vremena... jedna moja omiljena vesta je uništena, pa me zanima gdje ima u Zagrebu za kupiti kvalitetna klasična crna vesta, s rebrastim završecima, jako velikim izrezom, ne mislim na dekolte nego onako da se može otkriti jedno rame. Eto ako netko slučajno naleti nek ovdje javi.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje kupit??? Bilo je toga u Zari, Kupila sam si jednu, iako nije izrez bas toliki da se moze otkriti rame.. A sad koliko je kvalitetna... ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje kupit??? Ja sam si takvu kupila u Wrangleru. ![]() I super je.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, kupit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.