Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi gdje kupit??? u Život i Stil forumu; ovdje stavite slike robe,cipela,torbe itd…..ono sta bi voljeli imat,ali ne znate gdje to ima kupit.... ja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-02-08, 19:49   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-04-07
Poruka: 36
abdula se izdvaja iz mase
gdje kupit???

ovdje stavite slike robe,cipela,torbe itd…..ono sta bi voljeli imat,ali ne znate gdje to ima kupit....

ja bi ove torbe,jel ko zna gdje ima za kupit

Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 13:28   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-06-07
Poruka: 4
tonkaaa006 se izdvaja iz mase
Re: gdje kupit???

već dugo si želim kožne hlače kupit,al ugl. sve su dubokog kroja i u trapez...fuj..
i onda sasvim slučajno naišla na ovo:

Net.hr

i zaljubila se od glave do pete,sva sam looda,i želim ih pod svaku cijenu..

ima ih gdje u zg-u za nabavit,ili okolici?

tonkaaa006 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 21:15   #3 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tonkaaa006 Pogledaj Poruke
već dugo si želim kožne hlače kupit,al ugl. sve su dubokog kroja i u trapez...fuj..
i onda sasvim slučajno naišla na ovo:

Net.hr

i zaljubila se od glave do pete,sva sam looda,i želim ih pod svaku cijenu..

ima ih gdje u zg-u za nabavit,ili okolici?

To imaš u Berishki.

Meni je koma, ali kome se sviđa go a head.

A ove torbe kod ove prve; imaš u Vlaškoj malo prije Gallerije ako ideš od trga. Ne mogu se sjetiti kako se zove dućan. Ali ne možeš ga fulati, ima milijun torbi u izlogu.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 21:42   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Meni se ne da obilaziti trgovine, a nemam ni vremena... jedna moja omiljena vesta je uništena, pa me zanima gdje ima u Zagrebu za kupiti kvalitetna klasična crna vesta, s rebrastim završecima, jako velikim izrezom, ne mislim na dekolte nego onako da se može otkriti jedno rame. Eto ako netko slučajno naleti nek ovdje javi.
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:30   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Bilo je toga u Zari, Kupila sam si jednu, iako nije izrez bas toliki da se moze otkriti rame.. A sad koliko je kvalitetna...
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:38   #6 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja sam si takvu kupila u Wrangleru.
I super je.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gdje, kupit

« Štikle | Haljine »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103