| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Gumenjare u Život i Stil forumu; Sta mislite o onim gumenim čizmama,mislim na one šarene za po gradu(ne za štalu)? kak to zgleda na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Gumenjare fora su, samo nek se ne izuve u kući kad ih duže nosi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gumenjare Kroksice, jel jesu to te?.. A ono, ne svidaju mi se bas, ali su takoder jedne od najugodnijih cipela koje sam ikad probala.. Ali ipak, preruzne su ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gumenjare Ahaaaa, mislim da znam na sto ciljas.. ![]() Kaj nije vruce u tome? Iako sam vidjela da postoje brojevi i za odrasle, vidala sam samo djecu u tome, tako ne znam.. ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.

)