Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi H&M u Sloveniji u Život i Stil forumu; Imate iskustva s kupovanjem tamo? Znam da ima H&M u Celju, Ljubljani i Mariboru pa me zanima kakve ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-08-07, 12:31   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-05-07
Poruka: 91
penelope20 se izdvaja iz masepenelope20 se izdvaja iz mase
H&M u Sloveniji

Imate iskustva s kupovanjem tamo? Znam da ima H&M u Celju, Ljubljani i Mariboru pa me zanima kakve su cijene, gdje je veći izbor i sl.
penelope20 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 12:50   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: H&M u Sloveniji

Moja mala i ja često idemo tamo u shoping i to u Maribor. Pojma nemam kakav je izbor ni kakve su cijene, ali brijem da je OK čim moja mala hoće često ići tamo...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 14:17   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Budući da nas ima četvero odraslih u obitelji, a sada evo i mali Natko, kad idemo u takav shoping, idemo u Seiersberg, nakupujemo robe i u drugim dućanima, još do sada nismo platili carinu , pa kad nam vrate merver, ispadne sve povoljnije nego kod nas, čak nam se i put s benzinom i cestarinom isplati , a kakve su točno cijene u SLO - ne znam. U Sloveniji kupujem jedino (rijetko) u Dobovi u (zaboravio sam kako se točno zove) sportskom dućanu - neki Broj 1 ili sl.
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:10   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-09-07
Poruka: 22
mala mimi se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mala mimi

ja osobno ne idem tamo u shopping, al mi frendica ide redovito u Ljubljanu u Btc i kaže da je dosta jeftino..... kupila si je jednu ful slaku košuljicu kratkih rukava u H&M-u i koštala ju je oko 20 eura....
mala mimi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:22   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja mislim da se sad pored Zagreba više ne isplati ići Janezima u kupovinu.

Svaka čast H&M, ali ja zadnja dva puta kad sam bila u njemu nisam našla ništa pošteno Sve neki dronjci. Ne znam kako da to opišem, gledam i ne vjerujem.
Malo se poprave s tim dizajnerima koji za njih kolekciju naprave, ali se to tako brzo pojagmi da je nemoguće kao zagrepčanin dobiti ikaj. Jedino ako nećeš čekati ko debil taj dan kad kolekcija dođe ispred H&M i moliti da među prvima uđeš unutra
U svakom slučaju H&M

Radije odem u Graz, barem vidim nekaj (a ne samo veliku livadu shopping centara) i normalno prozujim po dućanima, a ne ko u Ljubljani (BTC-u)
Ili sam ja old school ili je zaista tako.

Iznimka je na baby odjeći. Toga ima jako lijepog i jako jeftinog.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:32   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 18
Poruka: 264
kleva =))) se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))

po mome,u H&M-u ima dobrih stvari,i jaaaako jeftinih..u lisabonu je prejeftino,a tamo jos i najjeftinije..za jednu majicu das 2-3 eura..trgovina je ogromna i stvarno se moze nac svega za svakog..
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:35   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja pričam za H&M u Ljubljani.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:37   #8 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))

znam,sam kazem,bila sam u par H&M-ova i svagdje je bilo jeftino..neznam kak je u sloveniji,al tu di sam bila su presmijesne cijene..
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:40   #9 (permalink)
Drugarica učiteljica

Pa jesu, presmješne su cijene. Gledaš i ne vjeruješ, misliš da fali jedna znamenka.

Ali ne znam, nekako mi se ništa iz zadnjih kolekcija nije svidjelo. Ili u Ljubljani nije bilo ono kaj je po mom ukusu.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 17:43   #10 (permalink)
Regularni forumas

ma ja neke veste kupila za 6-7 eura..stvarno presmijesno..ja isto kontam da koja nula fali.. dodjem na blagajnu i kontam oce mi napicit neku cijenu,kad ono nista..
neznam,meni je oke,ima dobrih stvari..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: h m, sloveniji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103