| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi H&M u Sloveniji u Život i Stil forumu; Imate iskustva s kupovanjem tamo? Znam da ima H&M u Celju, Ljubljani i Mariboru pa me zanima kakve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: H&M u Sloveniji Moja mala i ja često idemo tamo u shoping i to u Maribor. Pojma nemam kakav je izbor ni kakve su cijene, ali brijem da je OK čim moja mala hoće često ići tamo...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: H&M u Sloveniji Budući da nas ima četvero odraslih u obitelji, a sada evo i mali Natko, kad idemo u takav shoping, idemo u Seiersberg, nakupujemo robe i u drugim dućanima, još do sada nismo platili carinu , pa kad nam vrate merver, ispadne sve povoljnije nego kod nas, čak nam se i put s benzinom i cestarinom isplati , a kakve su točno cijene u SLO - ne znam. U Sloveniji kupujem jedino (rijetko) u Dobovi u (zaboravio sam kako se točno zove) sportskom dućanu - neki Broj 1 ili sl.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: H&M u Sloveniji Ja mislim da se sad pored Zagreba više ne isplati ići Janezima u kupovinu. Svaka čast H&M, ali ja zadnja dva puta kad sam bila u njemu nisam našla ništa pošteno Sve neki dronjci. Ne znam kako da to opišem, gledam i ne vjerujem.Malo se poprave s tim dizajnerima koji za njih kolekciju naprave, ali se to tako brzo pojagmi da je nemoguće kao zagrepčanin dobiti ikaj. Jedino ako nećeš čekati ko debil taj dan kad kolekcija dođe ispred H&M i moliti da među prvima uđeš unutra ![]() U svakom slučaju H&M ![]() Radije odem u Graz, barem vidim nekaj (a ne samo veliku livadu shopping centara) i normalno prozujim po dućanima, a ne ko u Ljubljani (BTC-u) Ili sam ja old school ili je zaista tako. Iznimka je na baby odjeći. Toga ima jako lijepog i jako jeftinog.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: H&M u Sloveniji po mome,u H&M-u ima dobrih stvari,i jaaaako jeftinih..u lisabonu je prejeftino,a tamo jos i najjeftinije..za jednu majicu das 2-3 eura..trgovina je ogromna i stvarno se moze nac svega za svakog.. ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: H&M u Sloveniji Ja pričam za H&M u Ljubljani.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: H&M u Sloveniji znam,sam kazem,bila sam u par H&M-ova i svagdje je bilo jeftino..neznam kak je u sloveniji,al tu di sam bila su presmijesne cijene..
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: H&M u Sloveniji Pa jesu, presmješne su cijene. Gledaš i ne vjeruješ, misliš da fali jedna znamenka. Ali ne znam, nekako mi se ništa iz zadnjih kolekcija nije svidjelo. Ili u Ljubljani nije bilo ono kaj je po mom ukusu.
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: H&M u Sloveniji ma ja neke veste kupila za 6-7 eura..stvarno presmijesno..ja isto kontam da koja nula fali.. dodjem na blagajnu i kontam oce mi napicit neku cijenu,kad ono nista.. neznam,meni je oke,ima dobrih stvari..
| | |
![]() |
| Tagovi: h m, sloveniji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:26.

, pa kad nam vrate merver, ispadne sve povoljnije nego kod nas, čak nam se i put s benzinom i cestarinom isplati
, a kakve su točno cijene u SLO - ne znam. U Sloveniji kupujem jedino (rijetko) u Dobovi u (zaboravio sam kako se točno zove) sportskom dućanu - neki Broj 1 ili sl.

Sve neki dronjci. Ne znam kako da to opišem, gledam i ne vjerujem.