| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi haljina za svadbu u Život i Stil forumu; trebam, poprilično hitno haljinu za svadbu i više njih. djevojčice, pomozite-za šivanje mi kasno, a linea mi preskupa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 446
![]() ![]() | haljina za svadbu trebam, poprilično hitno haljinu za svadbu i više njih. djevojčice, pomozite-za šivanje mi kasno, a linea mi preskupa ![]() gdje da nađem lijepu, ženstvenu i šik haljinicu? ![]()
__________________ ...čuvaj me mudrosti koja ne plače, filozofije koja se ne smije, i veličine koja se ne klanja pred djecom... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| MrCina | Re: haljina za svadbu treba i meni !!! ok, seka mi se udaje za dva mjeseca a ja nema nikakvu ideju za haljinu....znam da ima jos vremena al ak netko moze spizdit neke slikice haljinica koje je moguce naci, sasit votevr....da mi pomogne jer sam skroz zbunjena...ne znam sta bi ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 385
![]() ![]() ![]() | Re: haljina za svadbu ove crno bjele su mi zakon znam ja jen dućan tu kod mene, koji uvjek preporučim, nije preskup, ali zna se nać, poslaću ti na pm, da ne reklamiram...
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:36.

znam ja jen dućan tu kod mene, koji uvjek preporučim, nije preskup, ali zna se nać, poslaću ti na pm, da ne reklamiram...