| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Haljine u Život i Stil forumu; A da stavljamo malo svoje haljine... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 165
![]() | Re: Haljine ja sam luda za haljinama, i to za onima sexy-kratkima, ali ono, obožavam ih, dobro se osjećam u njima... što se tiče večernjih haljina, i njih volim, pun mi je ormar njih (a čega nije?) ali nemam neke posebne prilike u kojima bi bih nosila...
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Haljine Jao, ja hoću jednu dugu cigansku haljinu koja se vuca po podu i gore ima bretelice, ali ne i dekolte (jer to na meni izgleda vulgarno). Di da to nađem ispod 500 kn?? Našla jednu u Disqared (ili tak nekak se piše) u Avenue Mallu, ali dođe blagih 800 kn. To je puuuuno. Help me!!! |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Haljine Citat:
Jao nemoj mi reći samo da si ju vidila u Arizoni?! Joj ![]() Ma znam da je ljeto, a pošto je imam peticu i još onako veći dekolte i tko god sa mnom razgovarao gledat će u sise,a ne u facu. ![]() | |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Haljine E hebi ga, bila sam ovaj vikend blizu. Da sam znala nagovorila bi dečke do odemo do Arizone, ovako tko zna kad ću opet dole ![]() Ne preostaje mi ništa nego je kupiti ovdje ili baljezgati po Dubravi i Črnkasu pa ako nađem- nađem. |
| | |
![]() |
| Tagovi: haljine |
« Korzeti
|
narukvice-di kupit »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.

pusa