Sad može svaka imat guzu i gaćice kakve želi.![]()
Raspravljate o temi Hit suknje u Japanu u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; Lude Japanke Aplikacije na suknji koje izgledaju kao da su prozirne i vide se gaćice, trenutno su veliki hit u ...
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Sad može svaka imat guzu i gaćice kakve želi.![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
gacice su im pre zestoke![]()
Meni malo liči kao da je kompjuterski to odradjeno.Ali ako je to kao neki fazon onda mi je sasvim ludo![]()
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
Ma na drugi pogled su skroz simpatične i super mi je to što čaćice nisu neke sexy nego skroz obične pa mi ovo ne izgleda neukusno nego skroz fora.
Nego jesi nabavila?![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
treba vrimena dok narudžba stigne iz japana![]()
Znači imat ćemo premijeru latoa i njena print guza![]()
... i njezine old lady pants![]()
pumperice kak bi se reklo kod nas![]()