Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Hlače u Život i Stil forumu; Dali tko zna gdje ima za kupiti onih širokih hlača, poput bad+mad-ovih, jer gdje god ja pitam svi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-02-07, 14:13   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 271
vacs se izdvaja iz mase
Hlače

Dali tko zna gdje ima za kupiti onih širokih hlača, poput bad+mad-ovih,
jer gdje god ja pitam svi kažu da se to više ne nosi i nameću mi njihovu
jadnu kolekciju, a koliko vidim po tv-u i novim filmovima jako puno se nose,
samo hrv nema nigdje ili je toliko jadna pa zaostaje?
vacs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 14:31   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Godina: 21
Poruka: 381
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase
Re: Hlače

Brijem da taj bad mad vise i ne postoji.Ak si brijes da si crnac i raper onda odi u onaj hip hop store u importane galeriji na iblerovom trgu ili karl kani isto ima negdje al ne znam di.E da i molim te nemoj kupit hlace na kojima pise eminem ili slim šejdi jer je to straaaaaaaaaaasno.
E da taj stil ti nije kuul ak si stariji od 16 i ak nisi crnac iz bronxa.al ak cure vole sam ti uzivaj.sretno my nigga
Odgovori sa citatom
Star 24-02-07, 20:07   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: djubre Pogledaj Poruke
Brijem da taj bad mad vise i ne postoji.Ak si brijes da si crnac i raper onda odi u onaj hip hop store u importane galeriji na iblerovom trgu ili karl kani isto ima negdje al ne znam di.E da i molim te nemoj kupit hlace na kojima pise eminem ili slim šejdi jer je to straaaaaaaaaaasno.
E da taj stil ti nije kuul ak si stariji od 16 i ak nisi crnac iz bronxa.al ak cure vole sam ti uzivaj.sretno my nigga
heheheeh daj sivat
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 15:42   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-04-08
Godina: 17
Poruka: 8
darlene se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku darlene

evo ja imam jedno zanimljivo pitanjce,nisam iz zg-a tak da nisam u mogućnosti prečesto obilaziti trgovinice,ajd vi budite sad pametni.meni svašta pada na pamet pa mi se po glavi već neko vrijeme motaju ljubičaste hlače.o da,ljubičaste.ne obožavam baš mrkva kroj,imam jako uske bokove,izledam kao dječačić sumnjive seksualne orijentacije u njima,ali eto,moda je nemilosrdna,ne vrijedi mi tužiti se.ugl,viđala sam po avenue mallu i bijele i žute i crvene i zelene,ali nigdje ljubičaste.navikla sam na razočaravajuće rezultate jer ja uuuvijek tražim baš ono čega trenutačno nema.ajde sada,dobre i pametne dušice,oči sokolove,je li moja potraga uzaludna? sve što tražim su ljubičaste hlače(tamnije nijanse),kroj između mrkve i ravnog-ništa divljačko,ono da su na bokovima maaalo uže a nogavice normalne...alaaa,nemoguća misija onda,šta kažete pleaseee,recite mi da ima nade
darlene je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 16:48   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,688
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

darlene daj šivati, u osijeku sam ja viđala ljubičastih hlača ali ja osobno to ne bi nosila
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 19:21   #6 (permalink)
Starter

ma kakvo šivanje...to ne bi dobro ispalo...trebam baš hlače,rifle,kak tko već kaže...
darlene je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 19:58   #7 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

bad mad yea.. to nisma nikad nosil..pa nit nebum..pa potrudi s epotrazhit malo.. imash sean john od paf d. ma ima brate samo treba znati trazhiti..dodzhi do zg-a imash hip-hop store..

ljubichaste.. imam ja..karirane.. jea..al zenske su..(i ne nisam ih nosil)
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 20:00   #8 (permalink)
Starter

hmmm pa šta će ti onda ženske? a eto,ne,ja bih jednobojne...ma nema toga
darlene je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 20:01   #9 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

kaj ja znam kaj che mi.. nisu moje.. valjda od sestre..kaj ja znam.. ili su to one kad sam bil klaun.. hah ma serem.. neam pojma..nemam hlacha
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 22:32   #10 (permalink)
Starter

kupi si bad mad ak oš bit u trendu vidiš za je opća pomama za njima sad hahaha

Zadnji Uredio darlene : 12-04-08 u 22:34.
darlene je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hlace

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103