| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Hlače u Život i Stil forumu; Dali tko zna gdje ima za kupiti onih širokih hlača, poput bad+mad-ovih, jer gdje god ja pitam svi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase aka slunj
Poruka: 271
![]() | Hlače Dali tko zna gdje ima za kupiti onih širokih hlača, poput bad+mad-ovih, jer gdje god ja pitam svi kažu da se to više ne nosi i nameću mi njihovu jadnu kolekciju, a koliko vidim po tv-u i novim filmovima jako puno se nose, samo hrv nema nigdje ili je toliko jadna pa zaostaje? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: Hlače Brijem da taj bad mad vise i ne postoji.Ak si brijes da si crnac i raper onda odi u onaj hip hop store u importane galeriji na iblerovom trgu ili karl kani isto ima negdje al ne znam di.E da i molim te nemoj kupit hlace na kojima pise eminem ili slim šejdi jer je to straaaaaaaaaaasno. E da taj stil ti nije kuul ak si stariji od 16 i ak nisi crnac iz bronxa.al ak cure vole sam ti uzivaj.sretno my nigga
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hlače Citat:
![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter | Re: Hlače evo ja imam jedno zanimljivo pitanjce,nisam iz zg-a tak da nisam u mogućnosti prečesto obilaziti trgovinice,ajd vi budite sad pametni.meni svašta pada na pamet pa mi se po glavi već neko vrijeme motaju ljubičaste hlače.o da,ljubičaste.ne obožavam baš mrkva kroj,imam jako uske bokove,izledam kao dječačić sumnjive seksualne orijentacije u njima,ali eto,moda je nemilosrdna,ne vrijedi mi tužiti se.ugl,viđala sam po avenue mallu i bijele i žute i crvene i zelene,ali nigdje ljubičaste.navikla sam na razočaravajuće rezultate jer ja uuuvijek tražim baš ono čega trenutačno nema.ajde sada,dobre i pametne dušice,oči sokolove,je li moja potraga uzaludna? sve što tražim su ljubičaste hlače(tamnije nijanse),kroj između mrkve i ravnog-ništa divljačko,ono da su na bokovima maaalo uže a nogavice normalne...alaaa,nemoguća misija onda,šta kažete pleaseee,recite mi da ima nade![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| nema me... Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hlače bad mad yea.. to nisma nikad nosil..pa nit nebum..pa potrudi s epotrazhit malo.. imash sean john od paf d. ma ima brate samo treba znati trazhiti..dodzhi do zg-a imash hip-hop store.. ljubichaste.. imam ja..karirane.. jea..al zenske su..(i ne nisam ih nosil) |
| | |
![]() |
| Tagovi: hlace |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:33.

sve što tražim su ljubičaste hlače(tamnije nijanse),kroj između mrkve i ravnog-ništa divljačko,ono da su na bokovima maaalo uže a nogavice normalne...alaaa,nemoguća misija
onda,šta kažete
pleaseee,recite mi da ima nade
a eto,ne,ja bih jednobojne...ma nema toga
vidiš za je opća pomama za njima sad