| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Hrvatska IT girl-Jelena Veljaca? u Život i Stil forumu; I zuzetno T anka I zvanserijski T rapezoidna I zlizano T raljava Raznorazne su mnogućnosti... i sve odgovaraju dotičnoj Jeleni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska IT girl-Jelena Veljaca? Izuzetno Tanka Izvanserijski Trapezoidna Izlizano Traljava Raznorazne su mnogućnosti... i sve odgovaraju dotičnoj Jeleni Pušikurčević ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska IT girl-Jelena Veljaca? ha vas dvojica ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska IT girl-Jelena Veljaca? malo više sliči na bakalar.. ![]() nije mi ona nešto.. zapravo antipatična
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-07 Godina: 20
Poruka: 30
![]() | Re: Hrvatska IT girl-Jelena Veljaca? ah, zli, zli ljudi...ja ću onak standardno...nisam baš upućena u njene izjave i druge kvalitete osim ovih izvanjskih koje odaju da gđica fakat ima stila, a i lijepa je. ne možete reć da nije...opet, svi ispadamo na fotkama svakako... ah, da... |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Hrvatska IT girl-Jelena Veljaca? Citat:
![]() Kako si Jelena.... ....šta ima.....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:34.