| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? u Život i Stil forumu; ma zajebali ste se pa ovaj mali, napumpanih usnica i operiranog nosa je ustvari vrhunski maco muskarac, koji kad ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? ma zajebali ste se pa ovaj mali, napumpanih usnica i operiranog nosa je ustvari vrhunski maco muskarac, koji kad ne drži uzorak tkanine u ruci, radi na baušteli u vuče dvije vrece cementa na 5 kat, bez beda, zato ga zovu Grmalj...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? Tu je samo jedno sigurno il su pederi ili samo tak izgledaju,oni znaju kak stvari stvarno stoje! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? ma pusti ti njega o'šo je on iz lijepe naše i sad 'vata frajere po L.A.-ju ![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? nikad mi nije bila jasna ta klasifikacija il šta već..."izgleda ko peder"! a kak to pederi izgledaju!? mašu rukicama, mrdaju guzicom i sli.!? nisu svi femi, a i oni koji vidljivo jesu ne znači da su pederi! hoću samo reći da je varljivo određivat i pogađat nečiju seksualnu orijentiranost na temelju izgleda i kretanja udova.
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Nježni predator | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? Stilisti su ogledalo našeg društva. Ljudi koji točno znaju prepoznati što će se širokim masama svidjeti ne moraju apriori biti homoseksualci. Mene više zabrinjava njihova uspješnost?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatski, izgledaju, samo, stilistipederi, tak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:37.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
isto
Svi smo mi MASS SARR