| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? u Život i Stil forumu; ne, pederi su. Definitivno. Bez razmisljanja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? Ma, nisu svi pederi..... Al, mene srce boli kad se najbolje trebe motaju s njima ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #24 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? nisu pederi svi... možda bipsići
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? Citat:
![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? eeee, to je sad pitanje o kojoj je polovici riječ. dolaze u obzir i dečki i cure...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? Po meni svi stilisti i kreatori nisu baš čisti...Ima i ovde stilista koji i jesu pederi! Dobro, ne želim da generalizujem ali u većini su pederi!
__________________ ♥ |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? inace bi rekla pederi, al bit cu pristojna. metroseksualaci sa sklonostima upotrebljavanja zenskih (ne i muskih) proizvoda (citaj rumenilo, sjajilo, malo sjenila) i sa prevelikim mahanjem rukice (joj, pazi, bas sam bio kod pedikera)nemam nisi protiv pedera, al me zivciraju oni koji se ponasaju kao zene tu ulogu ostavite nama
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatski, izgledaju, samo, stilistipederi, tak |
« Modne Kritike
|
H&M robna marka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:33.

metroseksualaci sa sklonostima upotrebljavanja zenskih (ne i muskih) proizvoda (citaj rumenilo, sjajilo, malo sjenila) i sa prevelikim mahanjem rukice (joj, pazi, bas sam bio kod pedikera)